I bet that you look good on the dancefloor.

Mathilda knallade iväg till bussen för ett tag sedan, så nu sitter jag här och typ, mesar sönder framför datorn. Ska snart kirra te, vira in mig i en filt och läsa New Moon. Den är så grymt bra och det känns helt unbelievable att jag inte har läst en enda sida ur den sen iförrgår kväll. Så jag måste catcha up lite och läsa några kapitel snart. Och juste - igår så var jag och Mathilda i Kungens Kurva (Heron City) och såg Twilight. Vi hade så tråkigt så vi körde på lite impulsiv-style och drog dit och såg den - blev inte dissapointed den här ggn heller. Det känns bara som att den blir bättre och bättre för varje gång jag ser den. Man lägger märke till nya grejer, och sen är det nice att man läst boken också. För serri, nu fattar jag fan allting. Plus att det borde nämnas mer grejer i filmen men jag antar att folk som inte läst boken bryr sig om det de inte förstår sig på.
Nu lyssnar jag på Laakso - Baby Close, det är nice att jag hittat nya band att lyssna på. Är så pepp över att min nano antagligen kommer imorgon, jag blir så happikat. Och nu har jag tydligen fått reda på att en till polare ska ha fest på nyår - kan det bli bättre? Får snacka mer med Mathilda om det där, det kanske blir fest-cruising på nyårsafton, det vore nice det!
Igår fick jag reda på att Mathilda är lite rolig i bollen när hon är trött (och inte lite rolig, utan typ extremt rolig). Först var hon jätteparanoid när vi var på väg till Skärholmen efter bion, det var kul. Jag skrattade nästan för mycket. Sen låg hon i min säng i typ 30minuter och berättade värsta berättelserna om det hon såg i skallen, det var askul! Tycker synd om Andreas som låg i rummet bredvid och försökte sova, jag kunde fan inte sluta skratta ._.
Tack för en underbar Söndag och Måndag honey <3

Btw. Vi såg Långben the Movie och Jumanji imorse också. Bra filmer det!

Boredom.





Anledning till dessa meningslösa pics - jag hade väldigt tråkigt.
Note to self: sluta ta kort på granar utan stativ. Mmhm.

Everything is gonna be okay.

Imorgon kommer papi och Lena på middag hos oss, så jag kan inte göra mycket annat än att sova och ta det lugnt på dagen. De kommer tydligen vid halv fem, vilket betyder att jag inte kan göra någonting annat på dagen. Sen kommer jag vara för trött för att ens orka hitta på någonting med någon på kvällen. Kanske Mattias, om jag är up for it. På Söndag är det tillfälligt planerat att Milkan ska slagga här, det känns som att det var ett tag sedan vi umgicks och typ, ja jag vet inte. Även fast det inte ens var det så, känns det bara som det. Och nu när det är lov så vill jag fanimig hinna med att träffa the important ones och eftersom hon är en av de viktigaste så kan jag inte glömma bort henne, eller hur? På Onsdag är det nyår och jag är pepp, extremt pepp för att vara exakt. Jag har ingen aning om vilka personer jag kommer träffa på den där festen, men jag bryr mig inte. Jag har Issa och Milkan, jag klarar mig väldigt bra med enbart dem, oh yes. På tal om nyår så måste jag kirra guldig ögonskugga i olika nyanser och sen måste jag snacka med Milkan och planera lite smått. Jag ska dessutom (kanske?) sminka henne, det lär bli kul. Får hoppas att jag inte failar stort då bara. Jag brukar ju vara ganska skillad på det, ibland.
Har också planerat med Karin the cake att vi ska ses någon gång under lovet. Jag saknar henne, faktiskt. Och vad ska vi göra? Jo, jag föreslog att vi skulle gå och se Twilight vilket hon muntert gick med på. Woho, 3:e gången jag ser den alltså! I can't wait. Det suger att den bara finns att ladda ner med kass kvalité för jag lovar, om jag hade den filmen här hemma så skulle jag se den typ varje dag nu på lovet. Jag kommer antagligen se den en del gånger när jag äntligen lyckas kirra en med bra kvalité. Läser ju New Moon nu och ja, jag kan inte säga annat än att den är så bra. Jag kan nästan inte sluta läsa den. När jag är klar med musiknedladdningen så ska jag dissa Rasmus och Karin lite och läsa, läsa tills jag typ, blir hur jävla trött som helst.
Jajuste, jag gick ju och la mig jättetidigt, tio i sex. Mysigt, va? Jaja, to the meaningless point - jag är inte trött. Serri. Jag sov i fyra korta timmar men jag är ändå inte trött? Eller, jag kanske är det. Har bara inte lagt märke till det eller något. Men fy fan, jag vill ju.. eller.. jag vet inte ens om jag vill vara trött. Jag ska ändå bara slacka sönder hemma hela dagen imorgon. Pappa kommer liks, då behöver jag inte ta på mig bautafina kläder eller något i den stilen.
Nu ska jag fortsätta med musiknedladdningen, sen är det New Moon (och kanske en kopp tropical fruit?) som gäller för mig. Pusspuss på er! och ursäkta det extremt långa inlägget. Hihih.

If everyone cared nobody'd cry.

Kollade på klockan en sista gång vid 05:52 igår tror jag. Snackade med Markus, Rasmus och Spencer. Rasmus svek mig dock och gick och la sig runt 5:00 men det förlåter jag honom för. Jag förstår inte ens hur jag kunde va uppe så sent, jag blev fan inte trött. Det var typ omöjligt. Det tog t.o.m tid för mig att somna sen när jag hade gått och lagt mig. Så steg jag upp klockan 09:47 - fyyy fan vad trött jag är.
Min buss går 12:20 och då bär det av till stan. Ska julklappshandla med Carro, har inte hunnit med alla och vi ska ju få julklappisar från pappa och allihopa idag - jag är peppppppp som faen! :D Jag kommer antagligen somna direkt när jag kommer hem, eller iaf ganska tidigt. Det var så mysigt att snacka med Spencer imorse såatteee.. jag glömde bort tiden (a)

Nästa gång jag träffar Rasmus så ska jag dricka cola + vatten and he'll be my moraliska stöd. Woh!

As if I've never existed.

New Moon är bra. New Moon är bäst.

I'm just like you in a way.

Jag älskar mina nya ögonskuggspenslar och min rougeborste. Jag har suttit och läst två kapitel ur New Moon - den är bra. Kanske t.o.m bättre än Twilight? Det återstår att se. Spännande är den och jag äälskar hur Stephenie Meyer skriver. Man fastnar, direkt. Jag stör mig dock på folk som köper den översatta versionen. Den kan inte vara bra, va? Det kan inte vara samma sak, eftersom författaren vill förmedla saker till läsarna, på sitt språk. Man vet ju att de som översätter böckerna inte kan lyckas på samma sätt. Det är bara omöjligt. Sure, ifall jag skulle suga på engelska så skulle jag väl antagligen köpt den på svenska. Men jag vet folk som är bra på engelska, som borde förstå allting relativt bra, men som ändå köper översättningen. Ja. Här wajnar Sandwall på om saker som inte alls är viktiga. Men jag ville bara skriva av mig, så om ni inte vill läsa? Synd för er. Jag bryr mig inte.
Ikväll kommer Kristians barn och föräldrar på middag. För er som inte vet vem Kristian är så kan jag berätta att det är min mammas.. fästman. Trevlig prick som har bott med oss i några år. Egentligen så orkar jag inte vara social och trevlig ikväll, men jag får lov att vara det ändå. Sätta på mig en mask och stå ut i några timmar. Jag är dödstrött efter igår, även fast jag sovit i drygt 10 timmar idag med. Imorgon ska jag till Tyresö, till pappa och fira julafton med familjen, farmor och farfar och allihopa. Det lär bli trevligt men jag kommer antagligen vara ännu mer död efter det. Längtar dock.
Jag ska dessutom försöka få in Mathilda i mitt schema. Jag är pepp inför nyår och behöver någon att prata med. Även fast det är 6 dagar kvar så behöver jag hjälp med sminktips - jag har ingen aning om hur jag ska sminka mig.

Wellwell. Ha en trevlig kväll. (:

Med sommaren kvar i mitt blod.

Jag har nya högtalare. Högtalare vars ljud inte skär i öronen när man lyssnar på det. Ljud som istället gör en glad, som gör mig glad. Det är så skönt att jag äntligen kan lyssna på musik utan att klaga på att det låter jättekonstigt och att det är på tok för lågt.
Min julafton var underbar. Maten var god och släkten var nice att träffa. Även fast julstämningen inte riktigt fanns där så blev det en bra kväll trots allt. Det snöade i Eskilstuna, hos Karin. Jag blev avundsjuk men får hoppas på att det kanske snöar lite på nyår. Bara det inte blir något brutalt snöoväder när skolan börjar så blir jag glad.
Mamma har bokat upp mig typ hela den här veckan. Middagar med blandat folk hemma hos oss, plus minijulafton med pappa och släkten. Jag är inte ledig föränn efter nyår. Alltså år 2009. Ganska coolt att 2008 snart är över. Det har varit ett så jävla bra år, men jag kommer inte sakna det - bara tänka tillbaks och skratta åt alla underbara minnen jag haft med en del underbara människor.
Jag hoppas att ni alla har haft en minst lika bra julafton som mig.
Puss på er!

Living after midnight.

Nyår, here i fucking come!

He took the midnight train goin' anywhere.

SANDWALL'S HOME, BITCHEEEEEES.
Gick inge vidare bra med julklappshandlingen - köpte en sak till papi. Resten av dagen var jag ego och köpte enbart stuff till nyår. Jag och Mathilda kommer va såååå snygga! Tack för en grejt dag honey! <3

Det kallas chocktillstånd.

Min hy är fett cp idag. Det måste vara något med mammas hudkräm för min foundation verkar inte vilja sugas in i huden (lol). Ser typ weird ut. Hoppas det blir bättre snart..
Idag är det julklappshandling och shopping som gäller. Jag behöver kläder och jag är pepp. Jag längtar till julafton och jag längtar till nyår. Och S gör mig glad.

Jag klarar mig aldrig ensam.

Låttiteln passar såå in på mig.

Carpe diem, baby.

Packapackapacka. Not my thing. Snart bär det av till S-boo, så fort pappa kommit hem från stan. Ikväll blir det pepparkaksbakning med mamma, förhoppningsvis. Får se om det blir julklappshandling med Mathilda imorgon, ifall hon inte kan så tvingar jag med mig Sofie som flyttat hem till sin mami igen, SNACKA OM ATT MAN ÄR GLAD? :D
Jag har ingenting att blogga om så, hejdå!

Bästa scenen ever, skoja inte!


Gammal, men nice!


When you love someone but it goes to waste, could it be worse?

Har det någonsin varit såhär skönt med lov? Jag tror fan inte det. Känns som att jag verkligen var i behov av ett, precis nu. Så jag ska verkligen se till att vila upp mig ordentligt till den 12e Januari, så jag är pepp, glad och inte trött när vi börjar skolan igen. Nationella och alla andra proven lär döda mig. Jag blev hyfsat nöjd med höstbetygen, men ändå inte. Att jag fick G i slutbetyg i två ämnen tog ju nästan kål på mig. Jag ska ha som mål att enbart få två G i slutbetyg, jag ska höja mig i alla andra. Jag får fan ge upp allt annat jag har i livet. Det som finns kvar till sommaren finns kvar, nothing I can do about the rest. Det här lovet ska bli bra. Ingenting i mitt liv får gå åt helvete, det ska jag försöka se till.
Jag beter mig ganska idiotiskt som börjar snacka med en dude i Kanada. Vad tänkte jag med egentligen? Kommer jag verkligen träffa honom, någon gång? Även fast jag försökt lova mig själv det så känns det fan ändå som att det aldrig kommer bli av. Sånt händer alltid. Jag bestämmer mig för saker som jag inte ens genomför senare. Jag är dålig. Jag måste skärpa mig. Jag måste hålla det jag bestämmer mig för och det jag lovar. Inget av det här kommer hålla i längden, det känner jag på mig.
Jag har kommit fram till att Coldplay är jävligt bra, och nej, det kom jag inte på precis nu. Men jag vet inte vad det är som gör det men, när jag lyssnar på dem så kan jag verkligen tänka. De hjälper. Deras texter rör en och ja, jag gillar det. Jag hoppas verkligen att jag kan få den där ipod nanon i julklapp, så jag kan fylla den med all möjlig musik, t.o.m sådan musik som jag inte lyssnar på eller behöver överhuvudtaget. Så jag kan njuta. Åh vad jag längtar till julafton! Jag tror fan det är omöjligt att längta till den 24:e så mycket som jag gör. Jag vill ha allt - julbord, julklappar, kalle anka, pepparkakor, lussebullar, snö (som antagligen inte kommer komma), kyla, aa you name it!
Förresten, jag vill ha kärlek också..

Lookin' out my backdoor.



Julmyskväll med familjen. Blev det lyckat? Oh yes.



Tomorrow night.


Nothing's gonna harm you, not while I'm around.

Ikväll blir det uppesittarkväll med familjen. Pappa ska hjälpa mig med kameran så jag ska se till att fota massa! :D Imorgon bär det av till Saltsjö Boo, ska stanna där i en vecka eller så. Jag vill ha julafton, jag vill ha julklappar. Jag vill.. köpa julklappar. Ska göra det med Mathilda någon gång nu i veckan. Får hoppas jag hinner't iaf.
Mango är bra. Bara så ni vet.

I don't want to miss the last train.

Sitter hemma hos Mattanpattan atm. Vaknade runt 11 och har typ enbart käkat frulle sen dess, annars har vi bara legat i hennes säng, snackat och lyssnat på musik. Igårkväll var min sista arbetsdag på posten, skönt men ändå ganska tråkigt att man inte kommer träffa de flesta som man arbetat med liks. Var värsta senila käringen igår och glömde nalla Patrics msn, vad fan är det med mig? Nu hittar jag inte ens mannen på facebook så det var ju jävligt idiotiskt, Sofia.
   Mathilda duschar nu. Jag har ingenting att göra så jag sitter här och, ja, bloggar och lite sånt där ni vet. ;) Jag, Mathilda and the family ska till gamla stans julmarknad idag, får hoppas det är värt. Annars drar vi väl någon annanstans och köper lite julklappar. Nej precis, jag har inte handlat klart än. Har kvar lite till pappa, Andreas, Lena och något småttigt till Mathilda. Jag vet vad jag ska få av henne! :D Men det kan jag inte säga, då blir det tråkigt, ehuuhuh.

Kan någon langa julafton nu, plox?

Håll mitt hjärta, håll min själ.

Kommer ihåg när pappa spelade just de här två låtarna på repeat uppe i Hälsingland. Jag blir lite nostalgisk när jag lyssnar på de faktiskt. Måste fan tjata på honom och se till så vi kan dra upp dit. Tro det eller ej, men jag saknar alla promenader, kortspelskvällar i stugan och allt annat random med Carro <3




You made me live again.

Change of plans -
Ska chilla hemma till typ klockan tre och sen bär det av till Posten. Sista kvällen = åka buss hem med Sabrin, Sanaa, Camila och Fiona, woho :D Hoppas jag slipper resning ikväll, ploxoxoxoxoxox. Helst facksortering med.

PUSS

I'm coming home to you.

JULLOV, ÄNTLIGEN! Fy fan vad softish. Jag är typ trött, hungrig och.. hungrig. Ja, hungrig! Jag har fan inte kunnat blogga ordentligt på typ 432 år känns det som. Christofer har pluggat hela jävla tiden på kvällarna när jag kommit hem från posten vilket också har betytt att jag inte kunnat chatta med någon ._. Comviq kompis har dessutom gått ut, så mitt liv är ganska tomt atm. Hahaha usch.  Diggar Markoolio - Åka Pendeltåg, såklart. En väldigt bra låt, enligt mig (jag är töntig, självklart) Jag ska jobba ikväll, jag är inte pepp på att stå och sortera julkort alltså, men ganska nice att träffa folket, dock ganska depp att man antagligen inte kommer träffa de flesta igen så jag ska kirra msn/facebook/whatever från typ allt och alla, oh yes!

Jag saknar den där bruden, ni vet, Mathilda. Har inte träffat henne på typ 2 veckor så ja, jag har typ tvingat henne att komma hit efter att hon har varit i centrumumumum med Carina (: Jag känner mig ganska tüff idag så ni får en söt p0zZzärbild på'na!


Maybe you're gonna be the one that saves me.

Gomorron världen.
Fy fan vad jag suger på att blogga nu när jag jobbar och skit. Jag börjar fanimig sakna det lite! (tänka sig...) Jag saknar dessutom att komma hem efter skolan och bara slacka järnet. Det får bli på Lördag, eller.. Nä. Men fy fan vad jag ska sova på lovet.

Nu hinner jag inte blogga mer. Chrippa ska logga in. Puuuuuuuuuuuuuuuss.

People equals shit.




Jag är bäst på att ta kort från typ samma vinklar jaaaoooo.

Pappa hämtade mig @ Posten, fick sluta tidigare vilket var så jävla skönt. Hamnade varken med Sanaa, Camila eller Fiona idag så jag fick chansen att lära känna lite nytt folk. Jag stod med en Sabrin hela dagen - skön brud va! Så henne ska jag vara med imorgon med. Så småchitchattade jag lite med en dude och wiuwiuh! Jag kom fram till att jag kommer sakna postenp33psen som fan, i'm serious.

G'natt!

Listening to the speed of sound.

SANDWALL ÄR HEMMA, woho!

Ingen jobbig jobbkväll idag alltså. Allt har gått nice och vi fick sluta typ 10 minuter tidigare (y) Jag maskinstämplade, facksorterade och jobbade vid resningsborden - skojskojskoj! Fick inte ont i nacken och Sanaa underhöll mig i stort sett heeela kvällen faktiskt. Jag gillar att jobba på posten.

Dansade med d00dsen på idrotten idag. Jag och Kakan fick dansa med Sperk och Alexxxxx, det var skoj! Fan.. Vi borde ha varit de bästa i klassen.

Coca Cola Cowboys.


Här kan man see that it's kortisare iaf.

Don't die before I do.


Så klippte Sandiswallis sig idag också. Ser inte någon stor skillnad men, yeah.
Jag har nackspärr och ont i benen, bara så alla vet, liksomtypbatja!

Man ser ingen skillnad alls. Jag tror att den enda som kommer märka något IRL är.. Mathilda och kanske Kakanbakarn'.

I know I'm not a hopeless case.

Imorse kollade jag fel busstabell vilket betydde att bussen inte alls gick 10:57 utan den gick 10:48, så jag missade bussen och var tvungen att vänta till 11:18, snacka om att vara stressad. Sprang till tuben i Gullmars, gick uppspeedat till Regeringsgatan och hann precis - NK öppnade när jag kom dit. Klippningen gick ganska snabbt och jag må säga att jag är väldigt nöjd även fast man säkert inte ser så jättestor skillnad (jag slår vad om att det bara är jag som ser the difference). Efter det så drog jag och köpte julklapp till pappa, försökte komma på annat men Sanna och jag hade inte den imaginationen precis. Har dock kommit på två grejer till som jag och Andreas ska kirra (:

Uhh. Jag har laddat på mig med två energidryck och lite f00d till kvällen. Pappa skjutsar mig vid tjugo över tre och aa, jag är lite nervös, även fast jag har jobbat där en kväll. Ska möta Camila vid entrén lite tidigare för vi tyckte att det kändes bäst, haha. Nu orkar jag inte blogga mer. Jag har haft en bra helg iaf. Har kommit fram till att jag orkar med att göra saker på Söndagar också, så den dagen ska inte slängas bort nå mer!

Lyfte hennes fettvalk - hitta en hundring!







Jag vet att folk tänker på mig när de hör låtarna ;););););)
Knark? Ja.

Jag är så het, så het.

Klippning hos Sanna på Regeringsgatan idag. Hoppashoppashoppas att det blir lyckat och att jag inte kommer ut och ser ut som ett mobboffer.. Efter det blire julklappshandling som gäller och på tal om't så måste jag leta upp vart Akademibokhandeln i Sergels Torg ligger :Q *kolla* - Drottninggatan 25, perfa!

Får skjuts både från och till jobbet av papichulo idag - 3vligt! Måste nog säga att jag inte kommer blogga föränn ikväll eller imorgon kväll eller ngt. Pussipuss!

Killing me softly.

Då var det fika med brüden idag alltså. Fy fan vad nice det var att träffas. (: Vi kom fram till att vi inte hade setts på ett år, så det fanns MYCKET att snacka om. Vi träffade också på Olivia och hennes polare Filip, vilket ledde till att de hänkade på till John Chris och fikade - nice! Vi satt där i säkert 2½timma, snackade om massa old memories och annat skit. Jag bestämde mig för att käka hemma hos Sofielajnen och hennes madre var extremt glad över att se mig (woho) ^^ och hennes doggy, sötnosen :***** Måste tacka för en grejt Lördag!

Nu väntar jag på att Thomas ska ringa, sen ska jag knalla ut och snacka med honom ett tag, om han inte är pussy och bangar dvs. Baisi!

Shout it oud loud.


For your eyes only.

Eight days a week is not enough to show I care.

Min eftermiddag är planerad. Jag ska ta en fika med Sofie och catcha up. Har fan inte träffat bruden sen, sen.. aa inte fan vetja. Jag är så jäävla glad just nu, bara så ni vet. PUSS!

Hold me, love me.

Eight days a week I love you.
Eight days a week
Is not enough to show i care.


Jag saknar dig, jättemycket.

Nobody knows where they might end up.

Jag har ont i huvudet och är grümt trött. Men inte fan ska jag sova! Kom hem från posten för typ 30 minuter sedan. Fick sluta tidigare pga att alla var så jäkla snabba på att sortera post <: Nice! Träffade jäkligt nice folk och hade skitkul. Fick handstämpla, facksortera och sortera och lägga post på hyllvagnliknande saker. Det var ganska skoj. Ingen lång rast dock. Satt med Camila och Fiona i pausrummet och drack Red Bull och marabouchoklad :D Ledig imorgon och sen blir det jobb på Söndag igen, då blir det postsortering från 16-22 så jag får hoppas att jag inte dör. Ska köpa massa red bull och energirika grejer.

På Söndag är det klippning som gäller - snélugg och lite uppklippt, vad sägs om det?

COME ON!


I know you like it, Mathilda.

I know that you exist.

First day @ posten imorgon. Känner mig pepp och skitnervös på samma gång. Tänk om jag glömt bort hur man hittar dit? Inte hittar någon att vara med eller om, ja, allt bara går fel? Jobbar från 15:30 - 22:00. Har ingen aning om hur det kommer bli - ifall vi har några långa raster eller whatever. Dock vet jag att jag kommer va tvungen att åka kommunalt hem från Årsta. Pappa orkar inte hämta mig.

Carro och Chripparippa hade rätt. Staffan Hellstrands nya album är grejt! Och på tal om Staffan Hellstrand så längtar jag till julafton. Min önskelista är bäst och jag hoppas verkligen på att få ALLT. Jag är bortskämd, jag vet. På Söndag ska jag klippa mig, klockan 12 på Regeringsgatan och då har jag tänkt såhär - gå upp tidigt, dra och sola och därefter dra in till NK för att klippa mig. Nice blire'! Direkt efter det så är det posten som gäller. Så kan lugnt säga att det blir en lite småstressig och lång dag. Skönt att jag inte har några inlämningar nästa vecka. Ifall jag hade haft det så hade jag inte orkat med både posten OCH skolan.

I'm burning through the sky, yeah.

Det gick ganska bra på provet tror jag. Imorgon är det matteprov som gäller - inte pepp alls. Byggde dessutom på no:n idag. Gick la ganska bra. Allting funkar som det ska så nu ska vi bara förbereda oss inför den muntliga grejen och skit.



1. Hus, snö, snö & ännu mer snö
2. En Sandiswallis
3. Ja, där satt jag och Ullis och meckade med en del av vårat fysikarbete.

The morning rain clouds up my window.

Sitter i en av datasalarna i skolan och lyssnar på Eminem - Stan, den är bra. Har skrivit klart mitt brev till August Strindberg och hoppas kirra ett bra höstbetyg i svenska, eftersom det här brevet påverkar betyget som fan. Det blir ingen klippning för mig idag. Sanna var tydligen sjuk, så det blir klippning antingen imorgon eller på Fredag. Jag är såå inte taggad inför so-provet som vi har som sista lektion. Sure, jag har pluggat mycket och är ganska förberedd. Men det känns ändå som att jag har glömt bort något, som att jag kommer få hjärnsläpp eller något. Får inte tänka såhär men jag kan inte rå för det.

Wish me luck and have a nice day, d00des!


Stirb Nicht Vor Mir


Jag älskar den här låten.
Och jag känner på mig att jag kommer lägga in fler youtubeklipp än vanliga blogginlägg en tid framöver.

Det enda jag kommer ihåg är ett rop.

Jag är glad. Har skrivit klart mitt brev till Strindberg (det är lite kladdigt men äh, renskrivning i datasalen imorrn) och fy fan vad jag är nöjd. Jag är så FÖRJÄVLA nöjd! Allting blev så bra. Jag är stolt, så stolt över att jag har kunnat skriva ner all den här skiten och att för en gångs skull verkligen tycka om det. Pappa ska snart förhöra mig på samhällsekonomiskiten, får hoppas att jag kan allt för jag orkar inte läsa igenom allting miljoner gånger till (det är fööör mycket).

Lars Winnerbäck - Kom Hem Nu


Har sjungit på den här HELA dagen. Den är grümt bra.

Everytime i think of you I puke.

Jag är duktig. Har kirrat bildarbetet om Victor Vasarely, skrivit brevet till August Strindberg och pluggat massa till So-provet imorgon. Ikväll blir det mer so, massa matte och lite engelska. Måste läsa ut Of Mice and Men. Nu sitter jag här och chattar med Thuumas och Milkan och dampar sönder på mitt tangentbord. Det är typ hur segt som helst! :@ På HKn idag så gjorde vi räkstuvning, grillade mackor och skit. Sen gjorde vi pepparnötter, de blev bäst. <3 Snackade med Camillamilla efter svenskan, om hur det gick i alla ämnen och så. Är skitnervös inför höstbetygen, nationella och slutbetygen (ofc). Jag kommer typ dö. På Fredag börjar jag jobba, kommer bli fett nice.

Vilken färg har stjärnorna?

Clementiner/mandariner är möms, extremt jävla möms. Idag fick jag reda på att jag har VG i spanska. Aymin babblade på om att jag kan kirra MVG i slutbetyg nästa termin. Vi hade ju muntligt prov. Jag snackade nog längst. Snackade på spanska i 15 minuter, det kändes som att jag skulle dö. Men jag överlevde. Idrott hade vi aswell - samarbetsövningar ftw. Massa kull-lekar och skit. Massage in the end<3 Dock låg jag och Karin på en stor, fet matta och diskuterade vad vi skulle göra ifall en lampjävel skulle falla ner på oss. Hahaha det var kul. Har försökt läsa Twilight så ofta som möjligt. Har läst runt 100 sidor idag, fyfan vad bra den är. Jag känner mig tvungen att klämma in dagens låt också. Puss!


-

Jag mår inte bra.


What have I done to fall so hard for you?

MORRN'!
Att knarka Queen på morgonen kan man ju inte säga nej till, absolut inte! Mathilda slaggade här och fy fan vad kul vi hade're! :D Det första vi gjorde var la att dra till Hemköp och kirra massamassamassa frukt :* (och godis ^^) Vi hade planerat att va fetzonyttiga, men så blev det absolut inte. Det blev tacos till middag och det var jag och Mathilda som lagade ihop det hela, yeah! :D Det blev inget filmtittande, men massa frukt och godisätande, och busringande - kul som faaaan! :D Dock var alla cp i huvudet. Förutom Mango och Simpalimpa. Snackade med bonnläppen i typ 2 timmar sammanlagt - dyrt, dyrt, ytterst jäv,a dyrt. Mamma kommer säkert döda mig, men det vare värt! Han och hans polare (Fabian) Hansson mobbade mig för min dialekt, och jag skrattade åt deras så det jämnade väl ut sig lite. Sen snackade jag med en person som jag inte tycker om speciellt mycket, kan ju säga att Mathilda tvingade mig.
Vi vaknade runt 11 imorse, av att hennes mob ringde. Hon skulle egentligen på glöggfest och agera bartender - men så blev det inte! :D Så partypartypartyngnstans, here we come! Jag tycker det är ganska coolt att jag kommer ihåg vad jag drömt precis när jag vaknat. Och då menar jag inte bara smådetaljer utan jag kan verkligen berätta nästan allting! Lite småcoolt sådär. Nu ska jag låta Mathilda blogga så jag kan gå och duscha. Jag har ont i min fot, bai.

You are all I long for, all i worship and adore.

Julklappshandlingen med Milkan gick ganska bra! Efter ungefär 3 timmar så började benen svika och vi började wajna en hel del och bestämde oss för att dra hem och tare' lugnt, vilket vi gjorde. Jag har nu kirrat julklappar till 3 pers och det känns ganska nice. Bara cirkus 4-5 personer kvar då! Skippade so:n idag btw. Vi har ju våran förjävligt dåliga vikarie och vi skulle ändå bara kolla på Planet Earth i 1h 50 min så varför inte bara dra hem till Mathilda och sitta och göra listor med henne och Maggie? Båda bussarna var försenade (hata sl :@) men jag kom ändå fram till Garlic alley runt halv 12 - softish! Så vi käkade, gjorde listor, skrattade, gjorde oss iordning och bladibla. När vi äntligen skulle gitta till bussen så hittade Mathilda inte sin mobil, ovanligt? Näe. Vi sprang runt och letade i hela fucking lägenheten, ringde till den - voicemail direkt. Jag: -"Har du kollat i alla dina fickor? Alltså, verkligen ALLA?!" Mathilda: -"Ja, det har jag! Jag hittar den inte. Vart fan är den? :@" Så hittade hon den och vart låg den? JO, i hennes jävla tjockiströja. Smidigt där. <3 Så vi drog till Centrum, vårdcentralen och stan efter det. Jag missade precis bussen i slussen sen när jag skulle hem - underbart, mycket underbart. Det var bara att vänta på 442:an i 20 minuter då alltså och förbereda sig för den dryga 30minutersresan hem! När jag skulle av så möttes jag av en glad Maria som tydligen hade suttit på samma buss. Så vi sällskapade hem och catchade up lite. Kul att man har några bekanta grannar i sin egen ålder, oh yes! Hon går frisör på Nacka gymnasium så hon berättade en hel del om det - verkar fett skoj! Sen sa jag hejdå till henne, gick till mig och hon fortsätte några meter fram. Har inte gjort mycket annat sen dess. Snackade lite med Spencer, den slowa jävlen hade hål. Men sweet att han loggade in på msn och chattelichattade med mig <: Ikväll ska jag bara duscha, sitta lite mer vid datorn och sen.. sooooooooooovaaa. Fy fan vad skönt det ska bli. Får verkligen se till att lägga mig i tid, men.. Goodnight y'all!

I said your name a thousand times.

Stina Nordenstam - Soon after Christmas är på repeat igen och jag smågluttar lite på two and a half men. Det enda som var kul idag var väl no:n. Jag, Julle, Karin, Ullis, Kevin och Phille ska göra ett minivattenkraftverk. Får hoppas att det går bra och att vi lyckas kirra MVG på den uppgiften. Vill iaf behålla mitt VG i fysik som jag har nu. På so:n kollade vi på planet earth - jag somnade. Imorgon så ska jag och Mathilda träffas i stan och köpa julklappar. Jag är jättejättejättetaggad (: Har en del att slösa på julklappar så självklart att jag ska försöka göra mig av med allt! Ikväll är det plugg, greys och ännu mer plugg som står på schemat. Nästa vecka är det svenskauppsats, soprov och matteprov som gäller. Plus att vi ska redovisa våran låt på musiken. Inte alls taggad. Bara inför matteprovet. Vi har dessutom mattediagnos imorgon, shoot! OCH JUSTE! Några som har sett Fröken Julie? Iaf.. På svenskan så ska vi leka skådespelare och spela upp en del av filmen. Jag kommer dö.

Jag är din vän och vi lär oss av varann.

Fröken Julie är nog ingen film som jag rekommenderar. Den är seg och konstig. Såg klart den på svenskan idag. Det tog typ 43 timmar för Erik att få igång filmen (fy fan vad våra lärare är otekniska), helt sjukt. Efter skolan så drog jag och Kariño till staden och kirrade jeans på Weekday. Jag köpte ett par gröna (observera GRÖNA). Enligt mig så är de iaf balla. Karin köpte ett par gråa, snajsigt värre! Vi hade dessutom bestämt att vi skulle ha photoshoot i hennes källare. Temat skulle va typ, emo/depp/sorg/whatever. Det gick jäkligt bra faktiskt, fast bilderna förstördes typ av bdb och jag snodde dem därifrån. Vi sprang iaf runt i källarn och dampade loss. Det var typ scary och vi ville inte att det lamporna skulle släckas, vilket resulterade i att jag sprang till slutet av korridoren var 3:e minut typ. Drog därefter upp, satt framför datorn, redigerade lite sisådär och var allmänt skillade och spelade jullåtar på Kakans keyboard - yeah! Jag tookade bussen från Karan runt 18:20 - den var full så jag stod framme vid chaffisen och klämdes ihjäl (nästan) till döds. Så kom jag hem, hjälpte Mamichulo med maten och sisådär. Inte mycket, inget intressant. Hade dessutom fått brev från Emmababe och en parfym från Kristian och mammamammaa :*:*




Don't care about what I said.

Regn, regn och åter regn.. Kan det inte bli minusgrader och snö igen? Orka den här skiten. Det är fan December. Jag antar att snön som smälte bort var Sveriges snö på slutet av det här året. Kommer väl antagligen lite mer i Mars eller något. Skitklimat är vad det är. Nu ska jag till skolan, skriver kanske något litet ikväll.

Is this a kind of magic?

Queen är bra. Freddie Mercury är bra. Det har jag alltid tyckt men, såhär jäkla bra? Har knarkat dem hela dagen. Jag längtar till Tisdag (imorgon) och Torsdag. På Tisdag ska jag hanga out med Kakan. Vi ska kolla jeans och därefter dra hem till henne och fota och ps:a (bildarbete i skolan). Torsdagen ska tillbringas med Milkan och vi ska knalla runt i Stekholm och köpa julklappar, kan det bli mer nice eller? JUSTE, jag känner mig jävligt seg som inte har berättat det här men, jag lyckades kirra jobbet på posten på jullovet! Fatta vad nice (: Handlar bara om 7 dagar, men jag bryr mig inte. Monimonimoni ploxox. Har dessutom sagt till Mathilda att jag ska bjuda henne på middag @ the Böffhaus när jag fått lönen och det löftet kan jag inte bryta, aight? Twilight finns inte att ladda ner än (buhucut) och man kan inte hyra den eller något, så vad gör man? Jo, man går och ser den igen! :D Jag kom på den hiskeligt smarta idén och Mathilda är fett på! Tror inte det händer så mycket annat i veckan. Har inte planerat något mer iaf. Ska bara plugga som inihelskotta till So-provet på Onsdag. Så jag tror jag ska ta det chill på vardagarna, och på Söndag. We'll see..


You gotta love egocampics!

RSS 2.0