You make me happy whether you know it or not.

Jag blir så glad när jag shoppar. Jag blir så glad av Melissa. Hon är höst, som jag, Jennie och Felicia kom fram till för några dagar sedan. Hennes musik lyssnar man extra mycket på under höst/vinter-halvåret. Så är det i alla fall för oss tre, inte vet vi när ni som gillar henne lyssnar på henne.

Imorgon så ska Caroline försöka dra sig till skolan och klara en hel dag. Hon blev jättesjuk av AC:n på hotellet i Turkiet tydligen, så hon har stannat hemma sen förra onsdagen, eller torsdagen. Något sånt i alla fall. Well! Att hon tar sig ut ur huset och gör något annat än att ligga hemma och hosta firas med en sen eftermiddag på stan/i brandbergen. Haha, tro det eller ej, men det är dit man ska dra om man vill sola billigt! Vi slutar 17.00, vilket egentligen suger. Men jag behöver ett paraply, för om det börjar regna och jag inte har ett så kommer jag börja gråta. Jag menar, gummistövlar har jag skaffat. Då måste jag fanimig ha ett paraply också!

Nu ska jag skypea med Måns! Baaaa-bai!

Around the world.


Stövlar införskaffade! 'Viking' heter de och köptes på Nilsons shoes för ynka 599:-!

köpte även en grå halsduk på gina, och en svart mössa!

 


Do you want to see the world?


Jag ska skaffa mig ett par doc martens till hösten/vintern. Frågan är bara om de ska vara röda eller svarta. Jag har världens beslutsångest! Hej hej hjälp mig.


Won't you come on over?


Nu har jag blivit besatt när det gäller att ta kort med min webbkamera. Om ni inte tycker om det så är det bara att säga till, för annars kommer jag fortsätta med det.
Tycker det är bättre med cambilder än inga bilder alls, för annars blir det mest text. Jag fotograferar inte mycket längre, det händer bara ibland, väldigt sällan. Alltså betyder det bilder väldigt sällan, och mycket text/musik for the most of the time. Let me know om ni är onöjda, annars tar jag det som att ni gillar bloggen.

Jackie Big Tits.

You can't push me around, round, round
You can't push me around, round, round
You only go around, round, round
You only go around, round, round

the kooks - jackie big tits

I fell in love on the seaside.

När jag vaknade så trodde jag att det var fredag. I wish. Det är tisdag, och fyra skoldagar kvar tills det är helg. Fast jag har egentligen ingenting planerat i helgen så det finns nada att se fram emot. Kanske jobb? Kanske slackertid för mig?
Det är skitkallt i vårat hus, vilket betyder att man måste prata med pappa så att han ställer om vaddetnuär han ställer om. Okej, det är en grej som suger under hösten/vintern. Det är inte bara kallt som faan utomhus, utan det är kyligt inomhus med, och det suger. För då måste jag dricka mängder te, och det orkar jag inte göra varje morgon. Måste även klä på sig allt man äger när man går upp, och det är jobbigt.

Förresten så vet jag precis hur mina tatueringar ska se ut. Två stycken, planerat och klart. Ifs har jag vetat vad jag ska tatutera in ett bra tag nu, men nu är jag verkligen 110% säker. Jag tänker dock inte berätta för er vad det är för något. Jag är alldeles för rädd för att folk ska få upp idén i skallen och göra något liknande före mig, och det vill jag inte. Och inte säger jag att jag är den enda som har såna här tatuteringar, det finns säkert flera... Men ändå. Vaad jag babblar! Hej

I love that you won't ever have what ive got,
cause you wouldn't deserve it.

I didn't really mean it.

Jag har nu bytt typsnitt här i bloggen! Från 'Palatino linotype' till 'Calibri'. Kände att jag ville ha samma typsnitt som på msn, för att calibribribri är så jäkla vackert. Eller vad tycker ni? Kände att bloggen behövde piffas upp lite. Kan ju inte ändra mycket eftersom jag suger på allt som har med blogg.se att göra, men lite är bättre än inget!



Nom nom nom nom nom nom nom!

I know you wanna make love to me.




The Kooks äger allas mammor!!!!!


You don't wanna see my ghost.

Jag vet att jag har varit dålig när det gäller uppdatering idag och det ber jag om ursäkt för. Folk har klagat. Folk = Felicia. Trogen läsare har vi där!
Jag vet inte riktigt anledningen till varför jag inte har bloggat något sen jag kom hem. Ifs så har jag pratat med Måns i flera timmar. Men det betyder ju inte att jag inte kan blogga samtidigt, eller? Förlåt i alla fall!

Idag har inte varit en intressant dag. Tre lektioner, vilket resulterade i att dagen gick fort. Det roligaste var idrott, då vi körde lacrosse. Jennie och jag var nog hurtigast, i alla fall i vårat lag. Enbart tjejer. De gula. De coola. Vi sprang, skrek, var alldeles för hyper och skrattade liite för mycket. Nu befinner sig bruden på en, ja, jag vet inte vad det är. Det gör inte hon heller. Dejt? Trevlig biokväll med en vän? Det återstår att se. Bara några timmar kvar tills hon hör av sig till mig! Känns som att jag är mer nervös än hon, haha, hur stört är inte det?
Så nu sitter jag här med en kopp chaite. Jag lyssnar på The Kooks. Tidigare lyssnade jag på Never Shout Never, som Jennie tipsade om. Bra kille! Har faktiskt varit skeptisk till hans musik tidigare, utan att egentligen ha lyssnat på någon av hans låtar. Fy skäms på mig.

Imorgon så ska jag och Felicia på introduktion @ donken. Känns jävligt bra faktiskt! Efter det ska jag hem och förbereda presentationen i Teknisk Psykologi som vi har på onsdag. Lär bli skoj!

nu blev det massa text. men det är sånt som händer.
har lovat felli att uppdatera mer.. återstå att se
ifall jag håller det löftet!

Nu tror du säkert att jag hoppas om nåt som aldrig ska bli av.

Melissa Horn. Längesedan jag lät hennes musik fylla rummet. Längesedan jag lyssnade till hennes stämma. Längesedan jag lyssnade till hennes texter. Helt underbart måste jag säga. Detta ska jag lyssna på när jag går till bussen, bara så ni vet.

Etik & livsfrågor, historia och Idrott. Lacrosse på idrotten lär bli kul. Bara det inte regnar. Efter skolan så ska jag och Sophia ut och leta gränssnitt, så min lilla kamera är med, fulladdad. Förhoppningsvis hittar vi någonting.
Häromdagen fick jag reda på att värmdö - kärrtorp-matchen håller hus den 14e september och jag taggar till som fan! Betyder alltså att jag måste köpa blå kroppsfärg, så fort jag har tid till det. Vet någon hur mycket det kostar? Förra året var jag torr. Förra året bar jag inte blått. Det här året, då ska jag fan gå fullt jävla ut!


gammal bild på Emma & Ellie, fy satan vad längesedan!
pppssst, då kände jag inte ens flickorna! rätt annorlunda att se det så.


Girl, I want to be with you all of the time.

Vi börjar sjunga samtidigt. Vi är likadana när vi skypear. Vi läser Egoinas blogg. Vi njuter av varandras sällskap. Vi skrattar åt samma saker. Vi är gay.


Jag tror vi är själsfränder.


Maybe you're gonna be the one that saves me.


trött och uttråkad brud säger hejhejhej

 

Jag vill bli frisk nu. Det är inte så att jag har ont i halsen, men det liksom, kliar, om ni förstår vad jag menar? Och nu när jag känner av det så har jag ingen lust att göra det värre genom att träna direkt. Nästa vecka måste jag också kolla efter MIN höstkappa, halsdukar, mössor, handskar och sådant crap. Måste hålla mig varm i höst, för inte fan ska jag bli sjuk lika ofta som förra året så det slutar upp med bihåleinflammation till våren. Aldrig!
Cassandra kommer hem inatt, vilket jag sett fram emot ett bra tag nu! Om hon är taggad så kanske, kanske, kanske jag följer med och tränar imorgon. Anna Wallert har pass, and I lööv it.


I don't believe that anybody feels the way I do about you now.

Jag vill göra något nytt med min blogg, men jag vet inte vad. Jag suger när det gäller design, eftersom jag inte fattar mycket. Jag fattar tillräckligt för att byta färger och header, annars är jag lost. Jag vill helt enkelt göra om den, completely. Jag vill lyfta upp den lite! Felicia, förvänta dig en stor roll i denna omvandlig.


hej o.c.


Egoina är så jävla skön!

HAHAHA. Det är inte bara så att jag är jättetrött, men detta är den enda bloggen som jag läser (nu tänker vi bloggare som jag inte känner) som jag verkligen skrattar åt, för att den är rolig och inte pinsam! We love you Egoina, även fast du pratar som en full gammal tant nu när du opererat dig. Puss på din humor, verkligen!

http://egoinas.devote.se

Goldfinger.

Hemkommen från el stado! Jennieboy och jag fikade i cirkus 2 timmar, myste (ja, misstolka) och kollade på Grown Ups! Jävligt bra film :D Var faktiskt riktigt skeptisk till en början men det visade sig att bruden och jag skrattade oss igenom hela. Inte undra på att hennes vän sett den två gånger!



Jag har även insett att jag börjat få ont i halsen igen. Attsingen! Men jag taggar till. Imorgon ska jag och papi till Uppsala för att kolla hur Andreas har det. Han har ju börjat plugga där borta. Thank god. Jag hoppades på det, han själv hoppades på KTH. Luck was on my side!

I'd rather be with you.

Äntligen har jag sett The Runaways med Kristen Stewart. Filmen om Joan Jetts liv och sisådär. Bra film! Och nu sitter jag och lyssnar på musik från 'June', vilket gör att jag verkligen får lust att kolla på den, men inte hinner jag det! Jennie och jag har reserverat biljetter till filmen Grown ups ikväll. Frågan är om det är en rolig film. Jag är liiite skeptisk, men Adam Sandler är med i den, så den lär vara okej i alla fall!


random bild, hohoho

Why don't you walk away?

Jag älskar lukten av mitt hår när jag kommit ut från salongen och jag älskar min frisör. Även fast jag var tvungen att vara där klockan 9, vilket jag trodde skulle gå åt helvete för mig då jag antagligen skulle sitta där och halvsova, så gick det faktiskt bra!
Nu är jag dötrött, men att sova blir ingen bra idé. Funderar faktiskt på ifall jag ska slå igång en film och bara chilla allmänt tills Jennie hör av sig. Duktig working girl där. Hard hard work. Puss!

That is how I know you'd go on.

Varför satte jag mig ens här när jag kom hem? Jag skulle gått och lagt mig på direkten! Onödigt att sitta här. Imorgon går bussen 08.53. Ska klippa mig i centrum klockan 9.00. Varför så tidigt? För att min frisör tyckte att jag skulle komma in då. Sen ska jag fanimig hem och ligga i sängen tills jag ska möta Jennie. Ohyeah. Vi ska se Grown ups. Och fika. Detta har jag sett fram emot hela veckan! För, det är ju så coolt att umgås med Jennie. Ni som har gjotr det, ni vet.
Godnatt!

Gör ett klokt val med trygga hem.

Cool tjej jag är som sitter och sjunger på den reklamen! Eller?
Jag ber om ursäkt för att jag har varit ganska så jättedålig på att uppdatera! Det var faktiskt så att jag inte hade tid imorse för jag hade tillräckligt med klädångest och stress inför att göra mig i ordning. Missade ändå bussen. Missade två bussar t.o.m. Tur att jag hade någon att vara med! Caroline är namnet på den personen! Tjejen skippade franskan och åkte med mig. Och nu är det inte så att jag fick henne att skolka, utan hon valde väl det själv, antar jag.
Samhällspresentationen gick bättre än vad jag trodde! Var inte alls så nervös som jag vanligtvis har varit de senaste gångerna då jag redovisat. Utan jag bara körde, och det gick goodigood. Efter den sista lektionen som var just samhällskunskap så åkte jag och Felicia hem till henne och gjorde tacos till hela familjen! Det uppskattades att vi kvinnor gjorde middagen! Yeeeeah. Kollade även på High School Musical, som jag verkligen, verkligen, verkligen, verkligen, verkligen inte gillar. Förlåt, Felicia, men nej. För mycket gaymusik. Det bara, förstörde. Och jag måste erkänna här och nu och säga att jag inte är ett fan av Zac Efron. There - i said it.
Nu ska jag kolla på OC/The Hills/Paradise! Är inte riktigt hundra på vad det blir än! Puss och godnattinatttttt!

p.s. kentperioden är slut för min del d.s.

Du var det vackraste som hänt mig.

Yes. Presentationsförberedelser inför Samhällslektionen imorgon är i full gång! Go Sofia! Go Moderaterna! Hur känns det att fördjupa sig i ett partis kärnfrågor och vice versa? Det känns ganska bra med tanke på att jag egentligen inte alls har någon koll på sånt här, men nu har jag det när det i alla fall gäller de blå! Ska läsa mina anteckningar om och om igen tills jag går och lägger mig. Förhoppningsvis låter jag inte scenskräcken ta över imorgon. För jag kan mycket, problemet är bara att få ut alltihopa.
Jävla scenskräck säger jag bara.

Det verkar som att Felicia och jag har skaffat oss jobb. På samma ställe. På donken. Vart någonstans säger jag inte, för då blir det bara jobbigt. Pratade med rekryteringschefen idag och på tisdag är det ett infomöte om anställningen. Kontonummer skulle tas med, och det tas bara med när det är serious bussiness. Precis innan jag ringde henne idag så hade jag tydligen fått ett mail av henne där allting stod.
Kan bara säga att jag är nervös inför tisdag, klockan 13.30. Då vi ska ses. Felicia, Allena och jag. Jag håller höger tumme åt mig själv. Och nu ska jag återgå till pluggandet!

Fotografisk bild A.


1. Diagonal, motljus
2. Spegling
3. Sidoljus

smakprov! tjohooooo!

Om du var här idag, igår.


byxorna heter ju sofia, och de ser jääävligt fräna ut måste jag säga.
skjortan är från H&M och linnet är ett vanligt BASlinne. Eller hur, Felicia? BAAAASplagg!


För att jag ska se dem som offer.

Jag vaknade med halsont. Kanske Caroline har smittat mig nu. Eller, inte smittat mig, bara kickat igång min förkylning som legat under djupet och gömt sig lite. Dock måste jag till skolan idag! Etik & livsfrågor, 2 timmars samhälle och foto står på schemat! På tal om det så får jag inte glömma min kamera. Nej, det får jag inte. Jobbigt att jag måste ha med mig en fet kamera hela dagen.
Jag har ingen aning om vilken buss jag ska ta. Fick ett sms utav Sophia imorse där hon skrev två alternativ. Nu säger hon inte vilken det är hon ska ta. Vilket gör mig förvirrad. Ska jag skynda mig som en galning och hinna med den första? Eller ska jag chilla galet och ta den som går senare istället? Jag satsar på att göra mig i ordning så jag hinner med den tidigare, och sen får vi se vad Sophia svarar. Om hon nu gör det. Gör hon inte det så tar jag den tidigare. Vet inte varför, men jag gör det bara.
Idag ska jag inviga mina nya jeans och jag har en känsla av att de färgar av sig. Minns när jag köpte mörkblå leggings från vero moda. De FÄRGADE AV SIG! Såg ut som att jag hade blivit misshandlad på benen. Jaja, isf lämnar jag tillbaks dem. Eller så tvättar jag dem. Beslutsångest där.
Förresten, är det någon här som följer Fredrik Reinfeldts blogg? Känns ganska osannolikt, men ändå. Jag har fått i uppgift att göra det men det har inte gått speciellt bra. Om någon som läser detta faktiskt gör det, så är det bara att hojta till. Ingenting att skämmas för! heh

En dålig jävla dag.

Så jävla förbannad.
Istället för engelska c så blir det teknisk psykologi och annat skit. Och så fick jag reda på att friskis har stängt på lördag och söndag. Imorgon slutar jag sent så jag hinner bara gå på ett bas-pass. Nej tack. På fredag är det ingenting roligt. Jag hatar att gymma, i alla fall ensam. Så jag ska försöka (hear me out now) plugga de tiderna då jag skulle träna, istället. Får väl se hur det går.
Nu ska jag trösta mig själv genom att kolla på The Hills.

The rest is still unwritten.

Har kollat på The Hills ett bra tag nu vilket har gjort att jag är ganska besatt av 'Unwritten' med Natasha Bedingfield. The Hills, om något, är ett bra program, enligt mig. Jag vet att många ogillar det, men jag är en av de få som finner det chill att kolla på.

Jag försökte få tag i donkenbruden idag, dock gick det inte bra alls. Varför lämnar man ut ett nummer på deras hemsida när de ändå inte svarar i telefonen? Ringde en gång runt ett och en gång runt fem då jag hade slutat skolan. Man tycker ju ändå att de borde svara. Antagligen inte. Så jag får väl dampa lite i min ensamhet och lösa det hela på ett annat sätt.
Har dessutom planerat en del kring Kulturnatten idag. Fixat förkröksställe, sovplats och event på facebook. Så ifall ni läser detta och känner att ni är intresserade så är det bara att komma! Till Uppsala då alltså. Låter ganska desperat att skriva så, men det är jag inte. Tycker bara att det var så jävla kul förra året att jag vill ha med mig hela världen denna gången! Ni hade förstått om ni umgicks med mig och mina (alldeles för) underbara vänner.
Träning har jag lagt in i mitt schema. Imorgon, på lördag och på söndag. Mitt nya mål är att träna 4 ggr i veckan, och det klarade jag förra veckan. Jag antar att jag måste ta det lite lugnare när läxorna drar igång. Ifs så har de redan gjort det, vilket betyder att jag kanske ska ta tag i dem, men... ja. Presentation i samhällskunskap på fredag som jag inte förberett till gör mig lagom taggad! Dock kan jag inte tänka på det nu. Ska duscha. När jag är klar med det så får vi se vad jag har för planer!

jag saknar måns.

Du är värd att dö för.

Nyligen hemkommen från skolan! Äntligen har jag lyckats byta bort spanska steg 4 till teknisk psykologi. Frågan är om det är jävligt kul, men förhoppningsvis bättre än spanskan! Till hösten ska jag läsa något annat, konstigt. Vet inte riktigt vad det var med tanke på att jag får flera olika svar när jag frågar.
Har gjort mig en köttbullemacka med lite annat gottigott och ska käka det samtidigt som jag kollar på The Hills. Fixade hem säsong 1 och känner att det här är en serie som jag vill börja följa igen! Nörd, eller? Caroline kom ju hem idag! Sjukling är hon. Ligger antagligen och sover nu. Hon och jag är ensamma hemma ikväll, Lena kommer hem lite senare pga jobbet och sisådär, pappa är i Tallinn, Andreas är i Uppsala och Christofer är i Göteborg. Jävligt chill, må jag säga.


Det här är nåt som inte ens har hänt.

Rättskunskap, lunch, matte och engelska står på schemat! Ingenting man är direkt taggad på att ha, men det är inte samhällskunskap, och det är inte historia. Förlåt Hansson. hah
Kent - 747 spelas. Jag bör egentligen välja kläder och göra mig i ordning, och jag antar att jag ska göra det. Bussen går 07.40 så 07.30 måste jag dra mig! Och vill ni veta en alldeles för trevlig grej? Caroline Sernhall är hemma igen! Äntligen! Hon landade klockan 3.00 inatt, och slaggade hemma hos en friend. Så jag kommer träffa henne i skolan idag. Vilken jävla tur att vi börjar samtidigt då. Så kan jag tvinga henne att träffa mig nu på morgonen! Känner verkligen på mig att hon har en jävla del att berätta för mig! Jag har också det, men dock inte på den nivån som hon har.

Förresten. Fick världens tankebomb nyss. Jag älskar Sverige. Jag vet hur mycket de flesta av oss klagar på det kalla vädret, regnet, ja, det mesta som har med landet att göra. Men jag måste vara ärlig, trots alla klagomål så älskar jag Sverige, innerst inne! En del pratar dessutom om att det vore skönt att flytta någonstans. Fixa hus någonstans utomlands. USA, Spanien, Grekland, Thailand. Nej, jag skulle aldrig kunna lämna Sverige för att bo någon annanstans. Hur kan man lämna Allsång? De mysiga vårdagarna, sommaren i stan, sommarnätterna, landet, Stockholm? Det går inte. Omöjligt.


fanns bara en live-version av Kent - Sverige. Njut!


Vi rör oss, ni står still.

För någon timme sedan hände detta - jag läste Vecko Revyn och slökollade på Paradise Hotel Danmark då telefonen ringde. "Okänd". Varje gång det står att 'Okänd' ringer så brukar det vara så att jag råkat hålla in 'falskt samtal'-knappen. Men den här gången hade jag faktiskt inte rört den, utan mobilen låg bredvid mig på bordet. Jag tänkte "What?" och svarade. "Hej sistaah" hörde jag i andra änden, vilket gjorde mig sjukt jävla glad. Måns befann sig på Chicagos flygplats och berättade om lite allt möjligt som hänt under dagen. Att få prata med honom gjorde mig så galet glad. Totally made my day. ♥

Jag behövde en hundradels sekund.


+ jeans. Men de ville jag inte ta kort på för de såg bara bra ut på, inte när man kollade på dem. Så det är bara att stalka mig någon dag när jag har mörkblå jeans på mig! 'Sofia' heter de tydligen. Då kanske ni förstår att jag var tvungen att köpa dem.


Allting kommer till den som vågar vara rädd.

Hej hopp!
Hemma från en trevlig shoppingrunda med Felicia :D Rolig grej - vi träffade både Åke och Marisa i stan. Doftar det skolk? NJAAA. Fast aa. Hehe, skolkers är vi allihopa, allihopa. Nej då. Nu ska vi gå över till det seriösa! Vad köpte jag? Lite tröjor, jeans, underkläder. Bilder kommer upp senare! Måste flytta bort grejerna från min säng för att kunna fota. Jag orkar inte ta på mig allting. Åh nej.
Shoppingrundan avslutades på Wayne´s med en fruktsmoothie! Helt jäkla awesome. Har lovat Cassandra att äta en godbit i månaden, jag håller det ganska bra!


halvgammal cambild från i somras är alltid nice!

Det är inte långt hem.


Jag saknar min syster.


Jag har gått i dina fotspår hela dan.

Det känns tomt.
Vi ses snart igen. Om åtta månader. Tiden kommer gå fort. Snart är du tillbaks hos oss igen. Snart kommer vi mobba dig för att du går med 94or. För att du inte tar studenten samtidigt som oss. För att du går i en sämre klass. Du kommer ändå alltid ha en plats i 09spa, för inte är vi desamma utan dig.

Jag skulle luncha med Jennie och några andra tjejer från klassen idag. Blandade känslor gjorde att jag struntade i det. Tandis gör att jag struntar i historian/samhällskunskapen. Tjoho vilken timing. Senare idag ska jag iväg och shoppa. Something that eases the pain, eller? Och nu ska jag kolla på O.C.

I love the way you lie.

Nu ska jag ringa Måns.

Jag är alldeles tom.

Jag shoppade! Lite. Imorgon skall det shoppas mer!


Tisha från Weekday, 180:-
Topp från Vero Moda, 180:-

Hallå? Hallå igen.

Kul att jag var inne i stan och shoppade i två timmar idag vilket resulterade i ont i fötterna. Kul att jag och Fia cyklade till Friskis och tillbaks. Kul att jag var på ett medelpass och tränade rumpan av mig. Kul att jag glömde tjocktröja/jacka till resan hem, vilket slutade med att jag frös. Kul att jag lyckades införskaffa mig 3 myggbett på vägen från träningen. Vad är det med mygg och mitt blod?

På tal om shopping så ska jag ta kort och visa er senare. Nu ska jag duscha!

Stanna hos mig.

Åtta månader. Åtta månader kvar tills jag får träffa Måns igen. Åtta månader utan att ha någon att ringa på kvällarna. Åtta månader utan att kunna träffa honom när jag vill. Avskedet blev, som du sa, känslosamt. Jag kommer skriva till dig varje dag. Jag kommer sakna dig varje dag.
Bara åtta månader kvar.


puss

Håll mig flytande.



Blev ingen svart tröja. Heh


En hand runt min hals klämmer allt för hårt.

Nu vet jag inte vad som har hänt, men min hjärna har bestämt sig för att hata alla mina kläder. Nu när skolan börjat igen kanske den ställt in sig på att jag ska ha nya. I alla fall - jag kan inte ha någonting längre. Idag har jag en svart tröja, som jag faktiskt haft ett år och som jag använt en del tidigare. Men det är det enda jag hittar som jag vill ha. Typ alla mina kläder är hos mamma eftersom de låg i tvätten när jag drog till pappsen. Kul? Nej, det tycker jag inte. Jag kommer slösa alla mina pengar på kläder idag, det känner jag.
Haha, fan vilken ångest jag får. Inte schysst.

Precis när mörkret tändes upp igen.

Mycket virrar runt i mitt huvud den här morgonen.. Lista istället för text, wei!
• Vad ska jag ha på mig?
• Andreas börjar på Uppsala Universitet! Tjoho! Goodluck bro!
• Måns åker imorgon. Kommer vara borta i åtta månader. Åt helvete är det.
• Felicia och jag ska shoppa efter skolaaaan!
• Ska träna arslet av mig med Fia ikväll ;)
• Jag saknar Hälsingland..

Det finns inga ord.

Ny design, motherfuckers! "Det finns inga ord" stämmer in ganska bra. Hade börjat tröttna på den gamla som fan, så det fick bli en lite somrig kroatienfräken-bild. Jennie ska hjälpa mig med lite details imorgon eller så fort hon har tid. Hoppas ni inte blir alltför ledsna. Variation är bra!

Så se mig som en varning.


Kent - Taxmannen

Snälla, säg det igen.

Kul. Förjävla kul att mitt blogginlägg bara försvann. Varför? Vill blogg.se ta livet av mig? Gris. Då försöker vi igen då!

Jag och Lenas jättesnygga cykel rullade ner till korsningen nedanför min gata, där väntade jag på Fia. Seg var hon, så därför var det bara för mig att stå och vänta på henne! Då dykte det upp en liten tjej med rosa cykel. Hon utrast "Hej! :D" varpå jag, som fortfarande var ganska chockerad över att en unge hade sagt hej till mig, svarade hej tillbaks. Hon blev min nya bästa vän. Vi pratade bland annat om vad jag gjorde där och att hon hade köpt godis eftersom hon inte fick något igår. Och det är ju en självklarhet att ungen ska ha godis då! En gång i veckan, så klart. För det minns vi ju? Jag tycker verkligen om sociala ungar som inte gråter, skriker, wajnar eller dreglar. Och sedan kom Fia, och då rullade vi vidare! Mot Friskis!

Sandra Hagvils pass var awesome btw, som alltid!

Låt oss resa nånstans.

För er som inte redan vet detta - jag har äntligen hittat mina träningsbyxor! Mina icke-bomull:iga träningsbyxor! Jätteskönt att inte behöva svettas som en gris dårå. Eller, vi får se ifall det blir bättre. Jag skojade när jag skrev att det var jag som hittade dem, det var pappa som hittade en påse fylld med träningskläder som jag helt glömt bort. Som Fia sa - "Bara du, bara du ;)". Ja, bara jag.

Om ~20 minuter ska jag bege mig ner till garaget för att hämta Lenas cykel, lås och annat trevligt. Fia och jag ska cykla till friskis! Hurtiga cheyer är vi. Får bara hoppas på att jag inte dör, men det borde jag väl ändå inte göra? Cykeltrippen tar bara 10 minuter. Wish me luck!

Du vet ingenting om mig.


Revyn och Elle. Bara Cosmo kvar nu! Mehe
Skjorta (lite mer åt det bruna hållet än på bilden, den är inte ens blå, utan det är ljuset som bajsar), H&M 99:-
Mörkbeiga chinos (även fast de ser ljusa ut), H&M 99:- (imorgon funtar jag på att köpa mörkblå också!

Jag träffade även Johanna och fikade med henne. Var jättelänge sedan sist, så det var kul att prata om allt som hänt sen 2008 och allt vi mindes från förr! Picknicken med klassen blev inte av, vet dock inte varför.
Snart ska jag dra och möta Emma och Fia och träna arslet av mig på Sandras pass! Grisigt taggad, må jag säga :D:D

Vart du än ville gå så följde jag med dig.

Godmorgon!
Inte fan visste jag att jag skulle lägga mig senare än halv sex imorse! Slocknade direkt efter att jag och Måns hade sagt hejdå. Det mest udda med det hela var att han ringde mig vid ~1 och sedan pratade vi på i ungefär 5 timmar. Tiden gick hur fort som helst. Och det ska bli kul att se hur det kommer gå för mig att somna ikväll! Heheee.. Och för att berätta om kvällen! Jättetrevlig! Vi gjorde inte mycket, gick mest runt och pratade om allt och inget. Drack kaffe, Måns åt sushi (klockan sent på kvällen, whaat) och vi, ja, precis. Jag kommer sakna honom så det gör ont. Jag har inte ens riktigt fattat att han ska vara borta.
Nu är det så att jag egentligen har ganska mycket att göra idag, så frågan är varför fan jag sitter här och latar mig. Ifs så äter jag frukost just nu, vilket kanske hade gått lite fortare om jag hade undvikit att sitta här. Menmen! Klockan ~13.20 tar jag buss in till stan, innan jag träffar Johanna (klockan 15.00) så ska jag kolla runt lite i affärer i hopp om att hitta lite nya kläder. Känner att jag har världens jävla ångest över allt jag ser här hemma. Sedan har tydligen våran klass en liten picknick i Humlegården och alla ska mötas klockan tre. Jag skulle lätt kunna svänga förbi. Fast det beror på hur långt tid det andra tar, jag vill inte direkt stressa fram den här dagen. Och klockan 19.00 har jag träning. Känner ni hur sympatin bubblar upp? I hope so.....

Jag har visat vart jag står.

I'm off! Hihuhe


Oh my god.


Ni kan väl ana hur mycket jag dör just nu...

Mer värd kulor av glas.

Om 4-5 timmar så ska jag befinna mig i Slussen. Eller det är vad jag tror. Jag måste duscha, vilket jag egentligen inte orkar. Det fina vädret verkar försvinna. Jag som trodde att det skulle bli soligt och härligt idag. Var det bara skojerier?
Jag och Robin ska kolla på Grease i eftermiddag. Det var hundra år sedan jag såg filmen, och sedan långt tillbaks så har vi bestämt oss för att se den tillsammans! Verkar ha fullt upp idag för senare mot kvällen så ska jag träffa Månster. Antagligen sista gången jag hinner träffa honom och verkligen vara med honom innan han drar. Usch vad jag kommer sakna honom. Vill inte ens tänka på det.
Nu blir det Kent. Snart dusch och sen lunch. Vet ni vad som händer imorgon? Jag ska treeena!

 


Alla flickor utom jag.

Anledningen till att jag har Linda Bengtzing på hjärnan är för att pappa och Lena tittar på Diggiloo eller vad det nu heter. De sjöng den och den fastnade på min hjärna.

Ja, jag är hemma nu. Jag har käkat och chillar galet! Inga planer alls ikväll, vilket är så JÄVLA skönt. Eller, jag ska prata med Måns. Det vet jag. Tjoho! Det är fredag, vilket det inte alls känns som. Jag är så förbaskat trött och det enda jag egentligen vill göra är att sova. Men lägger jag mig nu så kommer jag vakna alldeles för tidigt imorgon, vilket jag faktiskt inte vill göra.
Cassandra och jag tränade efter skolan/jobb idag! Partyparty. Fia hängde med oss och det blev basspinn. På schemat stod det medel men tydligen så var det inte det! Vad gjorde vi åt saken? Jo, vi körde medel ändå! Kan inte säga att jag inte svettades, för då skulle jag ljuga. Min tröja blev helt jävla blöt på ryggen och det droppade från mig under passet. Visst låter det mysigt? Men det är skönt, för då känner man att man verkligen ger allt! Cause that's what I did.
Imorgon har de stängt, vilket suger. Så på söndag drar träningen igång igen! Cassandra, tuff som hon är, ska till Tunisien nu på söndag och kommer vara borta i en vecka. Alltså får jag klara mig utan henne, men det klarar jag av!

Allt tar slut.


Solen är här! Tjoho!

på måndag ska jag shoppa. helt klart. så ni vet. liksom.
och idag ska jag träna.

 


Långsamt genom rummet går hon ut.

Jag känner såhär - det är fredag, och det känns som att vi har gått i skolan i minst 10 dagar utan en välförtjänt helg. Alarmet ringde för 25 minuter sedan och jag ville nästan ta livet av mig. Mina ögon var i princip helt ihopklistrade och INGEN var uppe. Sånt gör det bara ännu svårare att kliva upp och göra sig i ordning.. När alla andra ligger kvar i sina sängar och sover. Imorgon ska jag sova länge. Jag ska lägga mig i helt okej-tid och sedan ska jag sova så länge jag bara kan. Eller, i alla fall försöka. Jag har planer vid fyratiden, så en del timmar blir det!
Spanskadiagnos idag då. Sophia och jag kommer dö, det vet jag. Vi vet att det är dåligt att skolka, men hur fan ska vi egentligen göra? Vi kommer ändå byta om någon vecka. Antingen till Engelska C eller till Teknisk psykologi. Om jag bara kunde förklara för er hur dåligt jag mår när jag kliver in i ett klassrum där det talas spanska. Det är nu vi har nått den nivån då vi säkert ska prata flytande. For your information så kan jag inte det.
Under min och Soffys långa bussresa till gullmarsplan så ska vi diskutera detta. Se hur vi gör. Jag vet att om jag skulle skolka, så skulle min pappa förstå (eller egentligen så hoppas jag det, hah) Det låter galet. Men varför gå på en lektion när man ändå inte kommer gå kvar där en vecka senare? Våran syo var ganska bestämd när hon sa åt mig att gå på lektionen, frågan är dock om jag kommer göra som hon säger.


How do you do?

Har börjat följa Paradise Hotel Danmark igen. När jag drog till Kroatien så kunde jag inte direkt kolla på det, men det gör jag nu igen! Avsnitt 24 av ~50. Fucking awesome. Men nu ska jag sova! Börjar 8.30 imorgon, med spanskadiagnos. Skitsugigt att Åke inte kommer vara där ): Ungen ska till Göteborg tydligen..

Kan du höra mig?

Denna dagen har bestått av telefonsamtal hit och dit. Eller, i alla fall hela eftermiddagen. Jag har insett att jag älskar att prata i telefon. Förut var sms min grej, men nu har det blivit så tråkigt. Det är roligare att prata med personen irl. Höra dennes röst, kunna skratta utan att känna sig efterbliven och ja, ni vet ju vad jag pratar om. Dock kan det bli dyrt om personen man inte pratar med har comviq, som jag då har. Varför finns det inte bara en teleoperatör? Varför kan inte comviq vara det enda som finns? Ett lite bättre comviq. Med täckning uppe i Norrland, för bönderna där borta, liksom. Då hade man kunnat ringa gratis och haft sig. Eller, nästan gratis. Comviq hade tjänat fett med cash på det. Just sayin'..

Efter skolan spenderade jag min sena eftermiddag med Ida på Sten sture i gamla stan. Förövrigt ett av Stockholms mysigaste fik. Det är dit vi alltid går. Vårat hang-out helt enkelt. Åt min sista godbit och taggade till inför mina träningsrutiner. Jag har blivit helt galen, känns det som. Klagomålen om svett, träningsvärk och annat skit kommer väl antagligen dyka upp i bloggen om någon vecka eller två. Håll utkik!

Jag är för feg.


Ja, jag tog bort bh-flashen. Den syns jättemycket i cam om man jämför med i verkligheten. Undra varför..

Skola nu då! Etik & livsfrågor, lunch, samhällskunskap b och fotografisk bild a. Tjohohoho! Under lunchen ska jag köpa ett paraply och hämta lite grejer hos mami. Det regnar och vi har inga paraplyn hemma. Eller jo, ett jättefult blå/vitt-randigt. Inte okej. Men att ha 2 timmars lunch är ganska soft ibland, faktiskt. Så man hinner med såna grejer! Taggad inför träning imorgon! Och nu måste jag springa till bussen. Wei


Vi väntar på en lång, kall vinter.


Jag säger bara - Kent, kent, kent!

Watch the rain play on the ocean top.

Jag har träningsvärk i min rooompa. Imorgon skall det fikas med Ida och Kajsa efter skolan! Jag får se ifall jag gymmar eller gör något annat roligt efter det. Annars kör jag en vilodag och taggar till inför att spinna med Cassy på fredag! Skönt att alltid ha någon att träna med (: Bruden tränar varje dag, vilket bannemig har gett resultat!
Lyssnar på Joshua Radin as we speak. Bra snubbe det där, verkligen verkligen. Funderar över ifall jag ska lägga mig, städa mitt rum eller bara chilla allmänt framför datorn. Städa stryker jag nog direkt. Jag är törstig, så att dricka vatten ska jag väl göra! Passet vi var på idag var jäkligt roligt! Det var en tjej som skulle bli ledare. Jag hoppas verkligen att det går bra för henne, för hennes pass lär jag gå på flera gånger! Och det verkar som att Sandra Hagvil kommer ha ett medelpass varje torsdag. Det blir bara för mig att skynda som fan från skolan till friskis då med tanke på att jag slutar 17.00 och passet börjar 17.30! Hihu. Jag är taggad till tusen!!

Du är min hjälte för du är precis så svag som jag.

Hua, vad jag älskar att träningsrutinerna börjar komma igång igen!

Darling, vi glömmer allt annat.

Jag tror att skolan spetsar deras kaffe med extra mycket koffein. Under hela dagen har jag varit helt psykad. Skakat, varit jättehyper, fått panikattacker, you name it. Ska jag sluta dricka kaffe? Aldrig. Det går inte. Kanske ska försöka ta det lite lugnt med drickandet dock.
Jag hade engelska för första gången på ett år idag. Tentade av Engelska A i höstas vilket resulterade i MVG. Dock skall engelskan inte tentas av den här gången, utan jag ska faktiskt gå denna kursen! I alla fall halva. Får se hur länge jag klarar av min lärare.

Just nu lyssnar jag på Kent. Felicia och jag har en awesome period, igen, och vi får se hur länge den håller den här gången. När klockan är 18.30 så ska jag befinna mig utanför Sofias hus för att ta moppen till Friskis. Visst är vi coola? Ohoja! Ganska soft att man inte behöver ta bussen. Om jag bara hade vetat detta när jag stod i skolan och väntade på Åke som hade min jacka i mitt skåp. Menmen! Att få ännu en kram av grabben gjorde det väl värt.
Hittar fortfarande inte mina träningsbyxor förresten. Så det blir till att gympa i mina halvlånga bomullsbyxor idag då. Kul? NEJ. Varmt? JA.
Hejdå.

Låt oss resa långt härifrån.


Du ger oss kalla kårar
med dina svarta, tysta tårar
Och vi vet, alla vet, allt tar slut.


Jag hör inte mitt eko slå mot gatan.

Jag, Cassandra och Fia skakade fläsk! AC:n var inte på, vilket betydde att det blev skitsvettigt överallt. Man halkade runt inne i lokalen, vilket var lite jobbigt. Imorgon ska det fläskas ännu mer! Resten av veckan! Måste passa på och satsa rejält nu när jag inte har några läxor/inlämningar/prov, eller vad säger ni? Vet dock inte vad det är för pass imorgon. Det ryktades om utegympa. Men med tanke på vädret så kan det ju inte bli speciellt soft, eller? Jag får helt enkelt se. Första gången för både mig och Fia! Så det lär bli intressant.

Jag väntar på att Måns ska ringa. Bajskorven Måns som åker iväg till usa i ett år. Bästaste Måns som jag kommer sakna mer än mest.

I don't mean to claim or own you.

Vissa människor beter sig verkligen roligt ibland. Speciellt när de egentligen inte har någon anledning till att bete sig som de gör. Klyftigt, eller hur?

Cassandra och jag ska iväg och träna vid 18.00! Soft eller inte soft? Jag säger 'soft'! Även fast jag kommer dö med tanke på hur fet jag har varit i sommar. Fika på torsdag och fredag också. Vad håller jag på med? Fy skäms! Det ska röras fläsk, inte ska det produceras mer!

Du får göra som du vill.

Här har vi bilder som togs imorse som jag glömde lägga upp! Finfint.


och bild efteråt. Taggad man ser ut. Men första skoldagen var precis som jag tänkte - bajs.
Det enda roliga var att träffa alla girls and boys. Wiho!


Det lät som det var långt bort.

Regn, mulet, fuktigt, varmt. Vad kan man mer begära i slutet av Augusti? Även fast jag längtar till hösten, till höstshoppingen och allt det där så längtar jag fan inte till vädret. Att det ska vara så varje dag. Att håret ska bli förstört. Att hela allt ska bli förstört. Thåströms stämma passar in till sånt här väder, gör det lite bättre, glider lite mer åt det perfekta hållet. Det är för varmt att ha skinnjacka, men jag får se om jag tar den ändå. Nu vet jag vad som ska införskaffas till hösten - en tunn skinnjacka.

Jag tycker inte om er som börjar skolan senare än Värmdö.

You taught me everything I know.

Trots smärtan så går livet alltid vidare. Får vi hoppas.

Men du sover ju, du hör ju inte på.

Jag måste vara ärlig och säga att jag saknar min klass. Jag saknar 09spa. Men jag ser inte fram emot detta skolåret. Inte med det schema vi har. Inte med de ämnena vi läser. Inte med någonting. Jag får sån ångest när jag bara tänker på det. Mitt liv kommer bestå av skola, skola och träning. När kommer man ha tid med allt det andra? Allt det som faktiskt piggar upp en? Det som får en att klara av skolan? Att Måns lämnar oss gör allting så jäkla mycket värre. Ingenting kommer kännas detsamma.
Aa men okej, det är väl bara att välkomna år 2 på Värmdö Gymnasium. Fy fan.

Damn, who's a sexy bitch?


Imorgon är det skola som gäller då?

We need pills to sleep at night.

Okej. Nej. Jag vaknade t.o.m tidigare än 11 och kände hur törstig jag var. Hade sannerligen en väldigt intressant kväll! En rolig kväll! Fick träffa några från klassen som man inte träffat på jättelänge, och det var riktigt trevligt (: Jag sa hejdå till Måns, som fan. Och jag började typ gråta, den här gången med. Mehe, kul att han drar nu i veckan.. Så träffade vi Åke! Älskade lille Åke.

Vi var tvungna att gå hem från Telegramvägen till mamma. Det tog ett tag med tanke på att vi inte var på den nyktra sidan. Kunde knappt hålla ögonen öppna så slutet av promenaden gjordes med stängda ögon.
Nu taggar vi bara till inför skolan imorgon. Jag ska lägga in en bild på mitt schema sedan, någon gång när jag orkar. Och bilderna får jag väl ta och lägga in med sinom tid. Jag orkar inte attackera bloggen med 321 bilder. Det känns jobbigt. Både för mig och för er, men om jag har fel så är det bara att säga till. Inte för att ni gör det, men skadar inte att jag skriver det.
Jag har ont i huvudet. Klockan två ska jag vara i centrum. Soft? Fast nä.

Getting over you.

Felicia hickar, jag skrattar. Det låter som att hon stönar. Vi är inte riktigt helt nyktra, om man säger det så. Ikväll har det dansats som judar hemma hos Julian! Som fan alltså. Party alltså. Felicia och jag var nog mest taggade på det! Ska sova nu för alarmet ringer vid 11.00. Jag är inte taggad på att gå upp och åka till tyresö centrum. Nej nej.

Det känns som jag hör hemma i Gullbergs Kaj Paradis.


Mot Gurra! [sori för bh-flash]


My thoughts got rude.

Jag säger bara; Arctic Monkeys

Show me what he's done to you.

Sverigevädret börjar visa sig för mig nu då. Börjar faktiskt sakna värmen i Kroatien, badvakterna..... Grr!

Felicia väckte mig för 20 minuter sedan. Typ första gången hon ringde och jag svarade. Positivt överraskad över att jag gjorde det! Jag ska in till stan och fixa lite grejer innan kvällen välkomnas! Det dåliga är att det är söndag idag, vilket betyder att det kommer gå åt helvete att åka hem inatt. Felicia och jag löser det, som alltid. Får bara se hur allting blir.
Jag somnade jättesent igår, av någon anledning. Kom hem vid ett-tiden och sen satt jag bara här. Får väl skylla på mina vänner. Mamma var t.o.m uppe sent. Sådant händer a-l-d-r-i-g.
När det gäller bilderna så har jag inte ens kollat på dem än. Men jag orkar faktiskt inte fixa allting nu. Skolan börjar snart och det stressar sönder mig. De kommer, snart. När jag har tid, ork och lust. Puss!


Jamie T - Calm Down Dearest.


Shaka den för Sean Banan.

Okej, jag kom hem för en timme sedan. Först var jag hos pappa och sedan tvingade jag med Ida och Kajsa på bio. Vi såg Inception och jag tror de var ganska glada över att de blev medtvingade. En av de bästa filmerna jag någonsin sett. Seriöst, en av de två filmer då jag har klivit ut ur biografen och varit helt mållös. Kameran har jag äntligen fått hem, men jag är lite för trött för att lägga ut bilder nu. Det får bli av imorgon eller på måndag istället. Imorgon kväll blir det sista partyt för sommarlovet, tror jag. Ett sådant där 'hejdå sommaren'-partey. Jag har redan ångest inför skolstarten, men den ångesten super vi bort imorgon, eller hur?


Om ni inte har sett den så gör ni det pronto.

Godermorgen!

Jag har seriöst aldrig sovit så skönt som inatt. Jag skojar verkligen inte. FY SATAN!

Mamma pratar i telefon så jag kan inte använda telefonen just nu och ringa till Tyresö klippotek. Får bli snart. Så fort som möjligt. Jag vet egentligen inte vad jag gör uppe såhär tidigt, men jag antar att jag måste vara awake vid den här tiden för att hinna med allting som jag har planerat idag. Inte kul alls att min första dag hemma ska vara stressig, men eftersom skolan börjar på tisdag så antar jag att den måste det. Får väl skylla mig själv som kom hem så sent!
Det känns galet att inte ha bloggat normalt på sisådär fyra veckor. Det känns som att jag har halkat efter, vilket jag ifs faktiskt har gjort. Jag hoppas bara att mah readers kommer tillbaks till mig. Hehu.

All that I can see is girls, girls, girls.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Få panik eller vara alldeles lugn. Jag sitter här och vet inte riktigt hur jag ska agera för det jag nyss har vittnat. Läste Jennies blogg där det stod om skolan, om 09spa, om vårat schema. Det har gjort mig galen den senaste veckan. Kommer vi ha långa dagar? Hemska fredagar? Sovmorgnar? Jobbiga hål? Vi har allt förutom sovmorgnar. Vi har inga alls. Vi börjar runt 8-9 varje morgon och slutar runt 17 varje dag. Vad ska jag göra? Dö? Få världens ångestattack? Gråta? Haha, jag vet verkligen inte...... Nu längtar jag ju verkligen till tisdag!

Here lady, have this!

Måste göras imorgon;
• Ringa klippoteket och boka tid hos Medine under dagen
• Fixa lite ohälsosamt skit i staden
• Åka hem till papi, prata, umgås, ge presenter och ha skoj
• Ringa Månster. Träffa Månster?
• Vara inne i stan under midnattsloppet. Broder skall springa!

That would be the best therapy for me.

Hittade lite pics från bl.a Venedig på systemisen! Orkade inte bära runt på den hela tiden så de flesta finns på den kompakta. Men njut av de här bilderna tills de andra kommer!






Jag är ingen awesome fotograf direkt. Men detta får duga! Enjoy!

There's no place like home.

HAHA, känner att många läsare har försvunnit nu under min lilla resa. Men jag är äntligen hemma! Tyvärr har min kamera lyckats hamna hemma hos Felicia, i hennes väska på något vänster. Men jag tar tillbaks den, imorgon! Så får ni se alla bilder jag tagit. Frågan är ifall de är nå bra eller inte, men vi får hoppas på det bästa!

Kom till Trelleborg klockan 06.00 imorse och körde (nästan) raka vägen hem till Stockholm. Stannade och käkade/handlade lite awesome grejer på IKEA och var glada över att höra folk prata på svenska. De enda jag pratat med under resan har varit just mamma, Kristian och Felli. Några slovenier/holländare också, men alla andra pratade tyska/dålig engelska. Så det blev inte så mycket utav det. Orkar inte riktigt berätta allting utan bilderna får berätta allting för er, imorgon då!


Fy fan så sliten. Döm inte.
Ville bara vara lite schysst och lägga in NÅGON bild i alla fall! Jä'ävligt schysst av mig då alltså.

I can't take my eyes off of you.

Hohoho! Andra och sista gangen man sitter vid en dator i Kroatien och underhaller bade sig sjalv och er litegranna! Knappt en vecka har vi kvar har borta och vi njuter pa galet! Jag har fatt konstiga utslag pa smalbenen sa jag maste ta det lugnt med solandet nu. Tror ni jag kommer gora det de sista dagarna da vi ar har nar det ar skitvarmt varje dag? Icke. Solandet fortsatter! Att vila benen far jag val gora nar jag kommer hem, eller hur? Yesbox.
   Jag saknar Sverige. Jag saknar mitt hem. Jag saknar min sang.. Mina grejer. Och framforallt - jag saknar mina vanner.

RSS 2.0