I fell in love on the seaside.

När jag vaknade så trodde jag att det var fredag. I wish. Det är tisdag, och fyra skoldagar kvar tills det är helg. Fast jag har egentligen ingenting planerat i helgen så det finns nada att se fram emot. Kanske jobb? Kanske slackertid för mig?
Det är skitkallt i vårat hus, vilket betyder att man måste prata med pappa så att han ställer om vaddetnuär han ställer om. Okej, det är en grej som suger under hösten/vintern. Det är inte bara kallt som faan utomhus, utan det är kyligt inomhus med, och det suger. För då måste jag dricka mängder te, och det orkar jag inte göra varje morgon. Måste även klä på sig allt man äger när man går upp, och det är jobbigt.

Förresten så vet jag precis hur mina tatueringar ska se ut. Två stycken, planerat och klart. Ifs har jag vetat vad jag ska tatutera in ett bra tag nu, men nu är jag verkligen 110% säker. Jag tänker dock inte berätta för er vad det är för något. Jag är alldeles för rädd för att folk ska få upp idén i skallen och göra något liknande före mig, och det vill jag inte. Och inte säger jag att jag är den enda som har såna här tatuteringar, det finns säkert flera... Men ändå. Vaad jag babblar! Hej

I love that you won't ever have what ive got,
cause you wouldn't deserve it.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0