Kvällsunderhållning.





Where you from? You sexy thing!


Haha, puss på att man nästan inte ser någonting men.. JAG KOM IN PÅ MITT FÖRSTAHANDSVAL! Det betyder att jag börjar sam-sam på Värmdö Gymnasium i höst dårå!

p.s
Carro kom in på sam - beteende! Congrats som fan :*
- Nu skall vi ut och sätta oss på altanen, äta vattenmelon och lyssna på bra musik.

Nothing I have is truly mine.

Vaknade upp av att mina fötter typ värkte som ini helvete. La dessutom märke till en lapp som låg på sidan av kuddan. Carro hade skrivit massa stuff, sötnos. Nu är hon tydligen ute och går och så fort hon kommer hem så ska vi se på film och antagligen.. sola kanske? :D Måste få bort bondbrännan. Men anyways.. Planerna för idag var att jag skulle dra på något IRL som Markus hade kokat ihop. Skulle möta Paulina lite innan men eftersom jag inte kan gå så ställde jag in de planerna. Sadfejs på mig.
   Igår kväll kollade vi på Asylum och The Quiet(?). Bra filmer även fast Asylum cpade till i slutet. Den var skitläskig och jag ber om ursäkt till de som jag spammade hela natten. Men sen la vi oss i min säng och somnade typ hur fort som helst. Hyrde dessutom I Taket Lyser Stjärnorna så jag får se ifall den också är bra då :D
   Nu kom Carro så det är antagligen frulle och film som gäller nu. PUSS!



Det kommer kanske inte alltid va' vi två.

"Sofia Sandwall luktar äckligt, har inte sovit något, har inte ätit något och är fortfarande inte helt nykter. Goa grejer!" - that was rite för cirkus 60 minuter sedan.
   Sitter i min ensamhet på övervåningen och lyssnar på Håkan to the Hellström, dricker vatten och smsar med en viss människa från b0llnäs.. Jag är alldeles för trött för att göra något annat än att sitta här. Ska inte förstöra dygnsrytmen och gå och lägga mig nu, för ikväll blir det myskväll med Carro.
   Igår såg jag Håkan live och jag kan fortfarande inte få in det i skallen. Jag såg honom live och jag stod (nästan..) längst fram. Jag skrek så jag fick ont i halsen, hostade och förlorade rösten, jag dansade, jag hoppade och jag blev gråtfärdig emellanåt. En underbart bra Håkan-spelning och absolut inte den sista jag kommer gå på.
   Ni kanske har fattat att jag inte har varit speciellt aktiv alls på sistone. Det bar av till Hälsingland direkt efter skolavslutningen och direkt efter det var det Borlänge, Peace & Love med Mathildabästis som gällde. Ja, hur har jag haft det? Grymt bra! Jag har träffat jättemycket nytt folk, blivit kysst av random snubbe, ätit snuskig och onyttig mat, sett bra artister live, fångat ett plektrum på Chris Cornells konsert, blivit (kanske alldeles för) full med Mathilda (jag söp varje dag, ja.) och kirrat mig en hel del minnesluckor. Självklart har jag gjort annat också, men det var det där som ploppade upp i skallen när jag tänkte på P&L. Snygga killar har vi också sett.. Pautic ocean och Alexander Skarsgård var great ögongodis på morgonen i väntan på att borsta tänderna/när man satt i tältet och chillade.
   Dygnade gjorde vi igår! Efter Håkan to the Hellström så drog vi till tältet, jag söp, Mathilda packade och sen gick vi till Philip och Henriks tält där vi träffade på trevliga människor från både Borlänge och Hälsingland som vi satt och snackade med fram till klockan åtta på morgonen. Jag fastnade i en viss Gustafs knä vilket jag inte alls hade någonting emot. Så var grejen också den att jag inte ville dra därifrån, he he he. Sorry, Mathilda, men om det händer dig någon gång så ska jag tänka på att du stod ut med mig just imorse. Efter en del mysiga kramar osvosv så drog jag och Milki till centralstationen i Borlänge. Som sällskap (i cirkus 10 minuter) hade vi en kille vid namn Tom, som hoppade på oss vid ingången till campingen, han försökte hjälpa oss att hitta till centralen men sprang och tog bussen istället.
   Nu är det så att jag inte har planer på att berätta exakt allt som jag gjorde in i minsta detalj och babbla på om det. Ett "kort" inlägg som detta anser jag räcker. Kan dessutom tillägga att jag träffade Karin, Lisa, Milou, Emma och Emma i Borlänge, long time no seen and indeed it was trevligt. Ska nog återgå till mitt Håkan-lyssnande nu. Puss på er!


Ett väldigt bra slut på en väldigt bra spelning.

Jag har fingret i ett järnrör och kan inte komma loss.

Det känns som att mitt liv ska gå i bitar pga detta - mina hörlurar är hos Mathilda. Hos hennes pappa om jag ska vara exakt och jag kommer inte få dem förrän på tisdag, när vi åker upp till Borlänge. Jag har sprungit runt som en galning, upp och ner i huset och letat efter ett par hörlurar och de enda jag hittat är såna där äckliga koss-ploppar som man ska trycka in femtioelva meter i öronen och om det är de enda som finns så klarar jag mig väl utan min ipod idag. Kör på att följa systers råd och lyssna på mobilen istället, även fast jag inte har någon vidare bra eller seriös musik inlagd på den.
   Tyvärr är det så att SL är cp i huvudet så jag är tvungen att gå hemifrån mig till Tyresö centrum. Har ingen aning om hur långt det är men jag gissar på 5 km, kan det bli bättre? Ska möta Mathilda där klockan två iaf och sen drar vi in till stan för att köpa det sista vi behöver inför P&L-veckan - that's right! Jättemånga jag känner drar iväg upp till Borlänge idag, så det ska bli kul och se vad de skriver i sina sms som de skickar ikväll (har tvingat folk att smsa när de kommit fram och fixat klart med tälten och det).
   Det var alldeles för länge sedan jag la in en låt här på bloggen, så jag känner att det är dags nu. Ska bara försöka komma på vad det är jag vill att ni ska höra.


Kör på lite Elliott Smith och jag tackar Emma som fick mig att börja lyssna på honom.

Don't let it get to you.

Att jag inte har bloggat på mer än en vecka känns helt jävla cp i huvudet. Undra om jag fortfarande vet hur man gör. Lets find out!
   Veckan i Hälsingland var.. annorlunda. Blev en hel del bråk och en del tårar för min del, men bortsett från allt det så hade vi en trevlig vecka däruppe tillsammans, flickorna och jag. Mathilda drog hem på torsdagen och lämnade oss med pappa och Lena i 4 dagar till, men det gjorde inte så mycket. Fan, nej jag orkar inte berätta allt som jag gjorde där.
   Det som gäller för mig nu är att tvätta och packa ner saker igen för på tisdag åker vi. Då åker jag och Mathilda till Peace and (fucking) love. Jag har ingen aning om hur det kommer bli men jag hoppas på att det blir en ganska så positiv vecka. Efter det ska jag bara vara hemma i Stockholm i någon vecka eller två. Det är då jag kommer behöva vila, en hel del.
   Min blogg suger och nu ska jag leta efter min mobil. Puss!

Angeles, take one.


It's nice to know we had it all.

Passar på att blogga lite nu när Milkilicious är borta. Hon skjutsar nämligen Maggie till skolan eftersom hon inte orkar åka moppe själv eller något. Så jag sitter i hennes kyliga rum, lyssnar på Avril och ska snart kolla in smhi. Bäst som fan att prognoserna har förbättrats och att det blir sunshine hela nästa vecka. Tänk om det regnar på midsommar? Crycry.
   Okej, enligt smhi så skall det bli fint väder på skolavslutningen iaf. Och på tal om skolan så ringde tydligen min mentor mig imorse, från Karins mobil. Jag sov och tryckte bara bort henne, och stängde sedan av mobilen. Jag hatar när folk ringer när jag sover, så jädra irriterande. Hon vill iaf att jag ska komma till skolan idag, det är klassens dag. Anser jag att det är nödvändigt? Nej det gör jag inte.
   Igår kväll promenixade jag och Mathilda runt i trollis, köpte godis och avslutade alltihopa med att träffa hennes polare Alex, inte för att vi gjorde så mycket men, det var la trevligt :) Sen drog vi hem igen, ringde Simpi på vägen och sen satte vi oss i vardagsrummet och gjorde våran lista, den äger fan allt!

Nu är jag arg. Kolla:


I like you the way you are.

Somnade klockan 2.00 igår, vaknade 9:37. Snackade i tele med Simpilimpi i sisådär 1 timma och 30 minuter. Det var trevligt. Även fast han t.o.m har sämre minne än jag.
   Det är fint väder idag med. Men kallt. Så det suger. Blir inte shorts för mig, jag vill inte bli förkyld direkt ;Q Mathilda kanske kommer till min skola idag, om jag har tur :) Hoppas hon hittar bara, men hon brukar komma ihåg hur man går till vissa places så kanske kommer hon ihåg den till skolan! Min buss traskar iväg vid 13:19 härifrån, snacka om att börja sent.


Verkar inte lovande alls. Men med tanke på att det är soligt och 15 grader i nacka nu så kanske jag inte ska lita på smhi? Kommer antagligen klistra in såna här varje dag fram till fredag. Puss

My friends keep telling me there's something wrong.

Klart man laddar upp lite bilder från helgen (plus lite annat random)


Detta införskaffades i lördags mit Mathilda. Minus de gula shortsen.




Sen två random pics -



1. Jag och tjugi @ tjugi´s place
2. MästergräsklippareN^

Ändå har jag inte hittat vad jag letat efter.

Bilden är här. Bilden är här! Not that beautiful men den får duga tills jag kirrar någon annan bild att ersätta den med.

He never made me feel that I was special.






Det gick inte så bra att fota igår, men det struntar jag i. Jag och Karin hade kul, även fast vi bara var nere vid boobadet och fotade. Orkade inte dra till Tollare eller Skurubron så vi gick hem till mig, åt rulltårta och kollade på massa livelavalive-videos och annat. Det är det som är bra, man behöver inte göra något speciellt, man har ändå kul :)
   Idag är det soligt och varmt! Eftersom jag och mamma ska till stan så blir det shorts för min del, hihih. Bör också göra mig i ordning, hon kommer hem från ica nazi snart.. Jag lyssnar på Avril Lavigne och Mathilda, du har typ smittat mig för jag gillar i princip alla hennes låtar.
   På onsdag ska jag och Julia ha våran egna avslutning, frågan är bara vad vi ska käka. Något förslag? Sen på fredag åker vi, till Hälsingland(<3<3<3<3), fy fan i helvete vad jag längtar! Hoppas bara det blir fint väder så man kan sola och att Simpi är snäll..
PUSS!

Bli inte som jag när du blir stor.

Håkan Hellström är sommar och eftersom jag längtar så fruktansvärt mycket till sommaren så sitter jag nu här i shorts och en vit tröja. Inte är det varmt ute, nej. Men Mathilda tvingade mig att ha shorts och det var nog inte så farligt, jag överlevde och frös inte så jättemycket. Vi låtsades att vi från Connecticut och att vi hälsade på våra kusiner som bodde i Sverige, folk verkade tro på att vi var det :D Mycket kläder shoppades och nu är jag ganska så jättepank. Men imorgon kanske jag ska till stan igen för Mathilda, jag måste ha de där shortsen på H&M! Sen ska jag leta efter en somrig väska, typ vit, men inte för vit. Ni fattar inte, men whataheck!
   Ikväll ska jag träffa Karin the Cake. Vi ska promenixa runt i Boo och fota lite stuff. Vid boobadet, tollare, skurubron osvosv. Blir säkert jättebra. För jag känner att.. Jag vill verkligen inte vara hemma idag och, Karin är rolig att vara med, även fast hon är cp :*

Grejer som köptes idag:
• 3 par ballerinaskor
• 2 par shorts
• 1 rosa klänning (OMG!)
• 1 jättesöt bikini
• Massvis med trosor
• En svart, liten väska
• Svart diadem
• 1 vit/rödrandig tröja

Ja, det var nog det. Wünderbahhrt! p0sp0s!



Never ever have I ever felt solo.



Underhållning. Det är så att vi har gjort det vi behöver göra på matten, så det vi gör är att spela tetris. Natta fick mig att börja spela, så nu sitter vi och geekar oss. High score: lvl 10. Wofuckingho!
Och btw, tydligen matkrig idag. I'm not looking forward to entering the matsal.

I even fell for that stupid love song.

Mitt hår luktar gott. Mitt hår luktar gott och Kelly Clarkson är bra.
   Onödig skoldag idag. Hade matteprov (vilket ifs var relativt viktigt, klarade det, trorja. Får se imorgon) och sen hade vi en onödigt so-lektion då vi kollade på en film som hette Människans Historia, den var äcklig. Direkt efter det drog jag hem till papi i tyrez0 och hämtade lite stuff, gick ganska fort men det var Oskar som var seg så för att underhålla mig själv så sprang jag runt i huset, upp och ner för trappan och tjotabla. Sen gittade jag till Rotvik (ojajuste, två dudes från EON knackade på hos mig när jag skulle dra, scary...). Iaf! I centrum kirrade vi blommor och en elefant till Mathilda (nej, inte en riktig elefant. Denna var gul och blå och hade en söt studentmössa på sig) ja, Mathilda tog studenten idag! Grattis igen bby! :*
   Vi satt och väntade på bussen och där kom Martin och två brüds knallandes. Vi sa hej och snackade om lite onödiga grejer och sen ser vi (till vår förvåning) att ja, där är Mathilda och hennes klass. Sweet. Vi sitter där och väntar för att se ifall hon ser oss, vilket hon gör, och då börjar hon skutta som en dåre, vifta med händerna, peka och skrika. Det såg lite kul ut ^^ Kul, men sött. Vi hoppade på bussen som tog oss till Mathi och gick till hennes casa. En timme senare började det rulla in folk (nej, inte rulla.. men ni fattar!) och Mathilda var ganska så snurrig i bollen. Vi käkade god mat och drack god dricka, blev lite halvlullig och det var trevligt :D
   Nu har jag duschat och vet ni vad? Jag har inga skolarbeten, inga läxor eller sånt som ska göras. Ingenting. Nu inväntar jag bara torsdagen, som alla andra elever på min skola. See ya!

I think I'm gonna be sick and it's your fault.

Vad gör jag nu? Jag lyssnar på nördmusik och nörddiggar framför datorn. Jag är inte lika arg längre, det är skönt. Förut ville jag slå någon/något. Folk på bussen/Putte trodde antagligen att jag var psycho, men jag antar att jag är det också.
   Fikade med bästis idag, det var jättesoft. Idag bör jag plugga lite matte, det enda jag har kvar, sen kan jag slappa fram till torsdag nästa vecka. Och på tal om torsdag så ska jag till Mathilda imorgon, på studentmottagning, med Oskar. Ska gå igenom hela min klädbyrå ikväll och se vad jag ska ha på mig då. Hihih.
   JUSTEFÖRIHELVETE! JAG GLÖMDE NÄSTAN BERÄTTA! Hade betygsnack i både svenska och biologi idag och gissa vem som fick mvg i båda ämnena? Mhm! That's right, bitches! PUSS.

Far behind me.

Jag orkar inte blogga men jag måste bara säga att den här låten.. den här låten.. <3 om någon har den så langar den den till mig, PRONTO!




Jag skojade bara. Klart jag orkar blogga! Var bara lite stressad, precis när jag hade vaknat, fattar dock inte varför.
   Nu är det så att min dator har aids, så jag sitter vid Andreas dator, han befinner sig på SRF (good 4 him.) Iaf! Jag kan inte sluta lyssna på den där låten, den är så bra, så fin, så..! Såg 50 first dates igår och insåg att låten faktiskt är med i slutet av filmen, ihihi.
   Idag verkar det inte som att det ska bli någon vanlig skoldag. Eller, jo, på förmiddagen har vi matte, svenska och idrott men sen.. sen! Först var det planerat att vi skulle bada/sola men om man kollar hur vädret är idag så verkar det inte så grejt, så antagligen blir det bio med brudarna i A o B istället :) Sen ska jag hem, plugga lite matte och bara ta det pianooooo.
   Mathilda var fin igår btw! Studentbal var det och grejer, vid tyresö slott. Fick skjuts hem av hennes mami och mormor och då var det bara att packa och dra till mamithechulo. I helgen ska jag shoppa, med Mathilda, det har hon sagt, ja. Pussipusspuss!

A phascination phase



Här har vi en riktigt bra låt, gissa vilken film den är med i, va! Har nyss kollat trailern till New Moon, längtar till november då jag och Julia ska gå och se den. Hihih.

RSS 2.0