It's nice to know we had it all.

Passar på att blogga lite nu när Milkilicious är borta. Hon skjutsar nämligen Maggie till skolan eftersom hon inte orkar åka moppe själv eller något. Så jag sitter i hennes kyliga rum, lyssnar på Avril och ska snart kolla in smhi. Bäst som fan att prognoserna har förbättrats och att det blir sunshine hela nästa vecka. Tänk om det regnar på midsommar? Crycry.
   Okej, enligt smhi så skall det bli fint väder på skolavslutningen iaf. Och på tal om skolan så ringde tydligen min mentor mig imorse, från Karins mobil. Jag sov och tryckte bara bort henne, och stängde sedan av mobilen. Jag hatar när folk ringer när jag sover, så jädra irriterande. Hon vill iaf att jag ska komma till skolan idag, det är klassens dag. Anser jag att det är nödvändigt? Nej det gör jag inte.
   Igår kväll promenixade jag och Mathilda runt i trollis, köpte godis och avslutade alltihopa med att träffa hennes polare Alex, inte för att vi gjorde så mycket men, det var la trevligt :) Sen drog vi hem igen, ringde Simpi på vägen och sen satte vi oss i vardagsrummet och gjorde våran lista, den äger fan allt!

Nu är jag arg. Kolla:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0