Stackars barn, men snart blir det varmt.

Vad har hänt med mitt überwajnande i bloggen? Jag minns att en del läsare uppskattade det, men varför slutade jag med det? Pratade om det med både Mathilda och Felicia idag, och jag har bestämt mig för att försöka börja med det igen! Det är ju kul, föfan.
Vad har jag att klaga på idag? Jo! Tänk er detta - ni kliver på bussen (det kan vara på kvällen, efter skolan, på morgonen, när som helst på dygnet) och upptäcker att folkmassan med folk som ska på aldrig minskar, och till slut är bussen proppfull, sådär äckligt full då man står och andas ur en svettig snubbes armhåla. Det är då man får syn på en medelålders kvinna som låter hennes unge sitta vid fönstret, och då menar jag inte en unge på 12 bast, utan någon mellan 2-5 sådär, småpluttar dvs. VADIHELVETE tänker då käringen med? Hennes glutt tar upp en tjugofemtiodel av sätet och sitter där och äcklar sig. Skulle inte ni låta ungen sitta i erat knä då? Och låta någon som tar upp hela sätet få sätta sig bredvid...? Om alla med småpluttar skulle tänka så så skulle fler folk få sitta, vilket skulle resultera i att de slipper stå upp tills detta mor och unge-par har klivit av bussen.
Felicia och jag möttes klockan två i slussen idag. Tunnelbanade till centralen och satte oss på Wayne´s med en chai, en latte och en chokoboll. Satt där till fem, pratade om London (yea you heard me, ungjäveln har shoppat sönder arslet där borta) och massa annat - hade det allmänt trevligt dvs. Jag tackar bejben för trevligt sällskap och förlåter henne nästan för att hon köpt så mycket kläder.
♥ Puss

Kommentarer
Postat av: Patrik

Fan vad du klagar då! Men jag är duktig och gör som du ville - jag håller med. Ungen hade fått sitta i mitt knä! Nöjd nu? ;)

2009-11-01 @ 18:35:29
Postat av: S

I ditt knä? PEDOFIL. Hiihih.

Jättenöjd. Really.

2009-11-01 @ 18:36:58
URL: http://sandiswallis.blogg.se/
Postat av: jennie

svar : bryta om.. suck alltså:P vilken läser du?

2009-11-01 @ 22:05:09
URL: http://jennlaa.blogg.se/
Postat av: Fellihoewwww

HAahaaaa, du är så efterbliven :( jag skulle slängt ungen av bussen :)

tack detsamma :D

2009-11-02 @ 10:08:15
URL: http://fellly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0