Well, I dont sleep well at all.

Egentligen så vill jag inte uppdatera bloggen för dagen förrän Mathilda langat alla paparazzibilder som hon tog på mig, men det får jag väl göra ändå!
Nu sitter jag och lyssnar på My Chemical Romance. Det känns som att jag kommer tappa läsare pga det här, men whatever! Here's the truth: För ganska så länge sedan var jag ett gulligt litet emo som lyssnade på bl.a Mcr dårå. Tyvärr kan jag inte bli av med dem helt, utan blir förföljd nu under min.. "normala" period, eller vad man nu kan kalla det. "Normal" blir bra. Pratade nyss(egentligen inte) med Patrik i tele, om horoskop och allt annat crap. Det var kul. Han är en toffel, men det vet ni ju redan!
På tal om ingenting så ska jag och Mathilda shoppa imorgon! FAN VAD JAG ÄR TAGGAD. I need clothes, lots of em'. Så måste jag fixa en klänning till fredag. Det är så att jag ska på ett partey med Mathilda och Daniboy. Och Karolina också! Det ska bli kul, och jag och bestfriend har massvis med planer. Huhhu. På tal om Mathilda så var jag ju med henne idag! Vi fikade, snackade skit, planerade och flummade rent allmänt. Det var riktigt trevligt. Och btw, jag har hittat julklapp till dig, Milli! Så bra.


Kommentarer
Postat av: Mathilda

mcr gillar vi <3 FREDAG KOMMER ÄGA!!!! <3<33<3<3<3<<3<3

2009-11-24 @ 23:18:42
URL: http://svartaviva.blogg.se/
Postat av: Sophia

MCR är ju braa musik, tycker jag :)



Önskar att jag också hade pengar till att shoppa.. Men allting ska sparas till juklappar nu för tiden! -.-

puss

2009-11-24 @ 23:57:32
URL: http://sophialong.blogg.se/
Postat av: S

Mathilda: FREDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG! <3<3<3



Sophia: Indeed! :D

En pengamaskin vore <3

2009-11-25 @ 10:01:28
URL: http://sandiswallis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0