All that glitters.

Imorgon kommer jag släpa med mig världens största rullväska och en liten kylväska. Det positiva med den stora rullväskan är att jag får plats med allt förutom maten. Det jobbiga är ifall det är grusväg till Ellens landställe, vilket isåfall betyder att jag kommer behöva bära väskan istället för att dra den. Jag har skrivit två packlistor, to be on the safe side, och jag har lagt ihop allting nere i köket. Det kommer bli några grymma dagar borta i bushen med härliga vänner. Jag hoppas bara på att vädret inte sviker oss och att vi hinner steka rejält.

Igår kväll kollade jag vädret samtidigt som jag pratade med Felicia i telefonen. Under midsommar ska det bli fint ute på Väddö, under Peace&Love kan det uppstå regnstänk i Borlänge. Jag bad faktiskt om fint väder innan jag gick och la mig iförrgår natt. Om jag måste välja kör jag hellre med regn på midsommar än under peace&love-veckan. Hoppas att vädret är på min sida bara. Håller ni en tumme för mig?

Kommentarer
Postat av: Sandra

kommer vara fint väder måndag-onsdag.. kan regna på torsdagen tror ja det stog, men fuck no.! och även om det blir regn så kommer jag va party änd¨å! inget kan förstöra detta <3

2010-06-23 @ 21:04:12
URL: http://askformyheart.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0