Waiting to pick up the pieces that make it all alright.

MGMT är en bra början på en (som det känns) väldigt bra dag. Klockan 10.57 ska jag och Andreas befinna oss på buss 875, vilket jag hoppas att vi kommer göra, även fast Andreas försov sig.. Jag däremot, jag vaknade en minut innan klockan ringde. Konstig känsla.
Efter denna minijulafton hemma hos min mormor så ska jag iväg och träffa Felicia, Amanda och Linnéa. Vi kommer ha crazy business för oss. Och ikväll ska jag och några flicks på bio! Kan det bli bättre? :D Så ska vi gå hem till Sophia sen (tror jag). Jag, Felicia och Emma är några som kommer avlida iaf. Men vi får hoppas på det bästa. Plus att jag ska ringa ett samtal till en viss R.
Hur är det med min förkylning då? Jodå. Halsen är lite bättre. Näsan och allt kring näsan är åt helvete. Men jag ska ta med mig massvis med sinoooooooooovaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (alla som sett reklamen fattar varför jag förlängde detta korta ord några bokstäver). Men tyvärr hinner jag inte sitta och babbla på här, utan ska nu sminka mig och bestämma outfit!


Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahaha! sinooooovaaaaaa! btw, ikväll. efter tha business (you know what), jag. med hem till dig. aight!?

2009-12-28 @ 11:55:48
Postat av: Mathilda

oh my god! Satt och jobbade, råkade klicka på ett äldre kontrakt och fick fram din mamma!!!! Nu bor det en Jelica i din gamla lägenhet!! :D

2009-12-29 @ 08:48:02
URL: http://svartaviva.blogg.se/
Postat av: Mathilda

och och och! Ni flyttade i maj, 2006, vilket betyder att vi lärde känna varandra hösten 2005!

2009-12-29 @ 08:49:53
URL: http://svartaviva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0