Passed out on the floor.

Träffade Sofie efter skolan igår, åkte hem till henne i Väsby. Det var astrevligt och jag fick träffa Eva som var jättesnäll! :D Vi stannade inte där så länge dock. Skulle in till stan och möta en viss Fia, vilket vi gjorde vid 19. Sofies kompis Emma skulle vi tydligen möta klockan 21 vid spottkoppen och Ted och hans kompis skulle oxå komma någon gång då. Alla hoppade på tåget mot Bålsta och alla hoppade av vid Jakan, åkte buss till något konstigt place och möttes av Sofies kille Andreas. Vi knallade hem till honom, jag och Emma stannade utanför lägenheten ett tag och satt och snackade på gården ett tag - trevlig brud det där må jag säga! När vi kom in var det musik på hög nivå, men nada folk. Eller, vi var väl 10 pers, more or less. Det var ganska dött, men jag och Emma underhöll varandra genom att sitta i köket och lära känna varandra. Måste nämna det igen - trevlig brud det där!
   Jag, Emma och Fia bestämde oss för att ta en buss som gick 00:12 och åka hemåt/bege oss till andra platser. Emma skulle till Kungsan, så vi sällskapade hela vägen till T-centralen, flummade, snackade skit och hade oss. Ungen ska till P&L så fatta, nice! Vi sa hejdå och jag åkte tub till slussen, bytte till buss och hoppade av i Orminge. Kom hem vid, jag vet inte-tiden och åt en köttfärsbiff, sen slocknade jag i min alldeles för skööna säng - lovely! Vaknade vid 12 och gick upp och kirrade lunch och kollade på The Changeling med Angelina Jolie, den rekommenderar jag skarpt! Blev dessutom medtvingad till Ica Maxi av mami, jobbigt att handla.. ;Q
   Nu bör jag säga till mamma att kirra mat. Jag drar vid halv sju och möter Jesperlicious, filmkväll tonight! :) och btw, bilder från kvällen läggs förmodligen upp här lite senare, om de inte är alltför hemska. Puss!

Kommentarer
Postat av: Mathilda

BERÄTTA OM FILMKVÄLLEN!

2009-05-17 @ 07:56:57
URL: http://svartaviva.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahah, du är astrevlig ju!

haha, party together!

2009-05-17 @ 23:22:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0