Now they're buried and they're dead.

Jag kan inte sova. Imorgon börjar min första lektion klockan 09:30 och jag kan inte sova. Att jag har gått och lagt mig mellan klockan 2-3 de här kvällarna har inte varit till någon speciell hjälp heller. Det skulle vara riktigt skönt ifall man kunde ha skola på eftermiddagarna istället - långa sovmorgnar. Jag skulle klara av att gå till skolan till klockan 17-18 på dagarna, ifall det betydde att jag fick sova till 10-11.
   Bild imorgon då. Bild, idrott, spanska och engelska. Det enda jag ser fram emot är bilden, kanske engelskan oxå eftersom vi har börjat med muntliga nationella. Äntligen, äntligen så kanske det är min tur att ha det! Det är antagligen det enda nationella jag ser fram emot. På bilden ska vi måla våra lerskulpturer och det betyder att jag ska fullborda mitt arbete med Rädda Barnen-gubbarna. De är så söta och jag hoppas verkligen att Cecilia tycker om dem. För visst vore det trevligt med ett VG i bild, även fast man inte är speciellt kreativ?
   Själv inser jag att detta är ett av mina kassa, onödiga blogginlägg men eftersom jag inte hade någonting annat för mig så bestämde jag mig för att bara skriva ner lite onödigt skit. Nu ska jag antagligen kolla klart på filmen på trean och smsa med Patrik. Imorgon ska jag egofota, i think. Så är jag ledig på tisdag, b-e-autiful!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0