But that's the way it is.


Jag måste bara börja med att säga att jag är en väldigt stolt vän till Felicia som faktiskt skrattar precis som bruden gör i början. Det skrattade man ganska rejält åt på historialektionen igår.
Kvällen? Jag skulle egentligen stannat hemma men bestämde mig tillslut för att dra till Fåfängan och leka lite med Felicia, Linda, Olivia, Alex och massa folk som jag inte minns namnen på (sorry). Där var vi i kanske en timma tills vi bestämde oss för att dra vidare till Zinkensdamm, som vi snabbt ändrade på - Björkhagen blev det istället! Ganska lame och konstig fest i någon lägenhet där i närheten, men det var mycket roligare att vara där än att bara stanna hemma! Runt tolvtiden så bestämde vi oss för att dra till gullmarsplan (slussen för min del) så vi gittade till tuben. Det visade sig att Alex, Julia och Noname också skulle dit - sällskap med Alex hela vägen till Sickla :D Tack för en lite annorlunda kväll, allihopa!
Ikväll blir det födelsedagsfirande. Andreas fyllde år för en vecka sedan och mormor fyllde tidigare i veckan. Tyvärr drar jag direkt efter middagen för att åka och hämta Tropic Thunder hos Mathilda. Yes, i need the movie för jag ska se den med mamma och Kristian ikväll.
Nu ska jag städa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0