What happened by the sea?

När man har lunch i mer än 1 timma och 40 minuter kan det hända att vi flickor blir ganska uttråkade. Det enda positiva kan då vara att man hinner med jättemycket - äta, prata, planera, snacka med lärare. Jag och Felicia fick idag reda på att det kostar 500 kr att tenta av Engelska A, vilket jag tycker är så jääävla onödigt. Varför ska det behöva kosta pengar för? Tydligen hade de ändrat det nu i år bara för att det var så många som ville tenta av, förra året var det inte många.
   Under lunchen kom vi också fram till att alla ska dra på bio nästa vecka, på tisdag. Frågan är bara om vi ska se Inglorious Basterds eller Public Enemies - det verkar som att det lutar mest åt Inglorious Basterds, vilket jag absolut inte har någonting emot. Brad Pitt och Johnny Depp är ganska svåra att välja mellan, därför lät jag de andra göra det. När vi kollade tider och salonger så såg jag att ännu en Final Destination har premiär imorgon - 3D dessutom? Eftersom ingen i klassen ville se den så ringde jag självklart upp Mathilda och bad henne följa med. Får se vilken dag det nu blir av. Jag har ju ett sånt där rabattkort på SF som ger mig halva priset på bio, om jag går på vardagar (mån-tors), så att utnyttja det vore ganska härligt med tanke på att jag måste tänka på att spara mina pengar som jag får på onsdag.
   Vad ska man göra nu? Jag har ont i ryggen, men börjar 12:50 så ska antagligen sitta här tills dess. Efter spanskan slutar jag (14:10) och drar därför direkt till Mathilda. Istället för att springa 2,95km så ska vi gå 5 istället - det låter väl logiskt?


Kommentarer
Postat av: m

mycket logiskt, mycket bra!

2009-09-24 @ 12:30:57
Postat av: S

:(

2009-09-24 @ 18:28:58
URL: http://sandiswallis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0