Put your hands up for Detroit, a lovely city.

Drog en fika med Julian, Felli och Tom efter skolan idag. Hade bara matte, vilket var hur skönt som helst. Så vi drog till ett place i gamla stan som Julian tyckte var nice och där satt vi i cirkus två timmar. Jag sörplade på min islatte och halvlåg i en av sofforna. Det var jättehärligt. Julian ditchade oss lite senare för att dra till banken, men vi tre satt kvar där i lite mer än en timma till. Sen bar det av till slussen där vi skiljdes åt. Satt på bussen och smsade med Felicia hela vägen, jag och bruden har en plan, en riktigt nice plan.
Nu sitter jag och försöker skriva klart min svenskaläxa som ska vara inlämnad på fredag - personlig gestaltning. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att det jag skrivit är bra, men frågan är om det är tillräckligt gestaltande. Det får vi se på fredag. Ska nog finslipa lite på den imorgon eftermiddag. Och på tal om imorgon eftermiddag så ska jag fixa mina stövlar då! Mathilda, är du på? Fan vad härligt. Så ska jag försöka få mamma att leta efter skinnjacka med mig. Måste ha, måste ha! Prövade en på j-store som var riktigt nice, frågan är bara om den är det om någon månad. Får se hur jag gör.
Snart ska jag ut och springa, visst är jag duktig? Inte ska jag springa långt, men det är en början. Och på lördag ska det inte regna, jag och Felli är hüperglada pga det just nu.
Bai, ♥

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Skicka till mig så kan jag ge feedback! :D:D Kan inte imorgon, ;_; Och I'm so happi att det inte ska regna på lördag! Ni kommer ha det askul ;)

2009-09-09 @ 21:07:39
Postat av: S

SVARA PÅ TELEFONEN ABO!

Hihihihihihihihi ja :D:D::D:D:D:D: Synd att du inte kan imorgon ;/

2009-09-09 @ 21:27:31
URL: http://sandiswallis.blogg.se/
Postat av: matti

Jaaaaa! men vi får gå runt i våra stövlar efter helgen och så jättesnygga ut! PUT YOUR HANDS UP!

2009-09-09 @ 22:06:23
Postat av: S

OH YEAH BABy

2009-09-09 @ 22:10:46
URL: http://sandiswallis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0