Jag ber om ursäkt.

Ja, jag ber om ursäkt för att jag skriver det som jag nu tänker skriva, men jag känner mig tyvärr tvungen till detta. Det som hände mig i natt.

Jag minns att jag drömde någon konstig dröm om att jag hade världens värk i magen. Varför drömmer man konstiga saker förresten? I alla fall så vaknade jag av att jag hade världens jävla mensvärk. Klockan 03.43 på morgonen. Varför? Idiotkropp är vad jag har. Så upp, mitt i natten, i mörkret gick jag på jakt efter tamponger och värktabletter. Hittar jag nåra på övervåningen? SVAR NEJ?! Medans "FML" gick på repeat i mitt huvud (inte låten, utan just de bokstäverna) så gick jag ner för trappan. Tände alla lampor, blev bländad, gick in i saker men tog mig till slut till tvättstugan för att leta reda på just det jag behövde. Yes! Score! Minus värktabletterna då. Bara att gå upp nu igen då. Letade som en galning efter ipren och det slutade med att jag gick in i mitt rum och grävde upp ALLT jag hade i mina väskor. Nämnde jag att detta var mitt i natten förresten? Aa i alla fall - hittade tabletter några minuter senare!

Det finns ju folk som blir äcklade av sånt här, i synnerhet de av det manliga könet och som skrivet ovan så ber jag om ursäkt ifall jag har förstört eran dag. Nu ska jag återgå till att arbeta kring mellanösternkonflikten! Let us lösa det här, EU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0