My milkshake brings all the boys at the yard.

Godmorgon underbara läsare och andra peeps! Sofia Sandwall är INTE bakis idag! Förstår ni hur nice detta är? Och varför är jag inte det? Jo! För jag var stennykter igår. Jag skojar inte någonstans.
Hela kvällen började med släktfirande hemma hos min älskade mormor och jag kom hem vid ~22 till pappa. Mötte Carro på vägen som tydligen skulle på fest. Jag gick till mitt rum, satte mig vid datorn, chillade, pratade med Måns. Tog det lugnt liksom. Tills Cassy började tagga till mig. Grejen var att de skulle ju på fest, hon, Carro & Amanda, och de ville ha med mig. Efter en del övertalningsförsök så bestämde jag mig för att följa med. Då var det bara att göra sig i ordning på 10 minuter! Förstår ni hur stressigt det var? Jaja, det var bara för mig att dra mig mot centrum. Jag hade också insett att jag inte hade någon alkohol hemma och Cassandra sa att det skulle lösa sig, vilket det ifs gjorde. Carro hade med sig en del och jag tog två klunkar ur denna alldeles för goda dricka och sedan var det nog. Bestämde mig för en nykter kväll alltså! Och det gick sjukt bra.
Cassys ragg var DJ på festen och vi röjde som fan på dansgolvet. Festlokalen var fylld med trevligt folk dessutom. Jag gick runt och pratade med alldeles för många, tror jag, men jag hittade mitt folk runt 2-tiden. Tre härliga killar. Det var, som vi sa, Vi mot världen. Så var det! Tyvärr slutade festen ganska tvärt pga att de som hyrde lokalen ville städa och ha sig, vilket sög. Och det var då vi träffade på Lucas, som skulle skjutsa hem lite folk. Tror ni inte han skjutsade hem oss till strand? JO! Schysstast kille in the world.

Nu ska jag göra mig i ordning för vi ska dra till nacka foruuuum och shoppa! Några before-bilder kanske kommer senare! Det ryktas om att Caroline tog en del....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0