Jag diggar dig!

Nu sitter man här helt avslappnad, trött och sliten i min kanske lite för bekväma datorstol i ett svart sexymomah-linne. Wow!
   Hann fan med en del idag. Vaknade vid 10 av att jag hade jätteont i hälsenan - crapigt, men jag gick upp ändå. Käkade frulle, degade vid datorn, sjöng, gjorde mig i ordning och försökte få iväg mamma. Vid tvåtiden var vi på väg mot stan, hell yeah! Vi drog till Stadium där jag införskaffade 3 par skor - 1 par adidas (drool) och två par race marine-tygskor (svarta och vita - drool på dem med). Det var typ hundra år sedan jag köpte skor så det kändes ganska nice att äntligen få det gjort med tanke på hur mina gamla adidassneakers såg ut.. Jag buyade lite stuff till Milkan också och jag hoppas som fan att hon diggar grejerna hon får på lördag annars blir jag sadfejs. Hade beslutsångest i affärerna men efter några lugnande försök från mammas sida så gick allt bra igen. Köpte dessutom ett par strumpbyxor till mig D;
   Sandiepandie ringde mig runt tretiden, vi bestämde var vi skulle mötas och jag sa hejdå till mamichulo. Efter att ha blivit förföljd av en massa smågluttar så kom Sandie och mötte mig, vi drog till Gallerian och köpte en liten secret grej, ojojoj. Drog därefter hem till henne (i Sigtuna och ja shieeet vilken tid det tog). Vi anlände @ her place vid halv femtiden, men jag är inte helt säker. Där hade vi det allmänt trevligt, lyssnade på skitgammal musik, låg i hennes säng, gäspade, pratade och planerade - kan det bli bättre?
   På tal om ingenting så är Jimi pussyfejs. Men på lördag ska jag träffa honom, visst äre nice?

Kommentarer
Postat av: Sandiepandie

Jimmy är pussyface ***

puss på trevlig dag!

2009-03-28 @ 22:36:31
Postat av: S

Visst är han? :D

Ja!

2009-03-28 @ 22:40:15
URL: http://sandiswallis.blogg.se/
Postat av: Mathilda

på lördag SMÄLLER DET! :@:@:@ :D:D:D:D

2009-03-28 @ 23:30:57
URL: http://svartaviva.blogg.se/
Postat av: S

Fett! ::D:D:D:D Det kommer bli så jääävla bäst vetu ;D

2009-03-28 @ 23:32:45
URL: http://sandiswallis.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Träffa mig =O :D

2009-03-29 @ 01:41:33
URL: http://kajsamariaolsson.blogg.se/
Postat av: S

När då? :o

2009-03-29 @ 11:35:32
URL: http://sandiswallis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0