Spruckna läppar söker tröst.

Home sweet home.
Det var underbart. Helgen var underbar, allt var underbart. Jag har egentligen inte gjort ett piss, men fan vad skönt det var. Jag uppskattar att vi inte har någon tv där, eller telefon eller internetuppkoppling, det är det som gör allting så bra. Så, en kort sammanfattning om min händelsefattiga helg:
Fredag: Tog bussen från cityterminalen 14:45, arrivade till Söderhamn runt 18ish där pappa och Lena plockade upp mig - åkte direkt hem. Jag packade upp lite stuff och drog därefter upp till Erik och Magnhild (Carros mormor&morfar) med Lena, vi lämnade tulpaner (vilket de uppskattade rejält) och satt och småsnackade lite i sisådär 30 minuter, sen var det dags att gå ner och göra i ordning middagen - entrecote och massa mums.
   Jag, pappa och Lena satt uppe och snackade till halv 1 då pappa följde med mig ut till stugan och sa godnatt, jag smsade lite smått med några och somnade kort därefter.
Lördag: Vaknade av att pappa knackade på dörren vid 11:38, kändes lite waste of time att slösa bort hela lördagen så jag steg upp, klädde på mig och åt frukost. Pappa och Lena drog ut på en promenix med Arrak, ville att jag skulle följa med men jag hade andra planer - fotafotafota! :') Jag var väl ute och gick i näst intill 2 timmar, det var kallt och småsnöade lite, men det var underbart ändå. Direkt när jag kom hem skulle jag och pappa till Bergvik och köpa tidningar och skit men Anders och Kicki kom över (Carros morbror och hans brud), så planerna sköt vi upp och fikade med dem i drygt en timme istället.
   Pappa var på bra humör, vilket betydde att jag kunde övertala honom att åka förbi Marma (där Simpilimpi bor) och till stan för att köpa lite stuff till Lena. Det var skönt att dra runt där. Hann tyvärr inte träffa Simon eftersom pappa inte var på så bra humör, men det blir av på påsklovet istället.
   När vi kom hem var det dags att göra middag. Erik och Magnhild skulle komma ner på besök vilket jag visste skulle bli riktigt trevligt! :) De stannade kvar till 22:00 eller sisådär. Vi andra satt uppe och pratade i en timma till, sen gick jag ut till stugan och sov.
Söndag: "Nu kan du få mig så lätt" med Håkan väckte mig, jag gick upp och gjorde mig i ordning, packade, åt frukost och läste några kapitel ur Breaking Dawn (bra bok!). Vid 14ish gick vi till Erik och Magnhild och åt lunch/tidig middag, socialade med dem och drog ungefär en timma efteråt. Sov mellan Gävle och Stockholm. Så nu är jag här, mår extremt mycket bättre än vad jag gjort på länge :)







Kommentarer
Postat av: Anonym

välkommen hem fröken.

2009-03-08 @ 18:52:39
Postat av: S

tackar :*

2009-03-08 @ 18:53:03
URL: http://sandiswallis.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Sötnos. Har saknat dig <3

2009-03-08 @ 21:22:58
URL: http://svartaviva.blogg.se/
Postat av: S

Mathilda: Har saknat dig med. <3

2009-03-08 @ 22:29:30
Postat av: Robban

Sändwall, prova använda stativ, leka med slutartider och varför inte HDR? Det blir asballt då! Skaffa ett vidvinkelobjektiv om du ska fota mycket nature. :D

/Rob

2009-03-15 @ 21:33:03
Postat av: S

Rob: Jag vill lära mig, JAG VILL LÄRA MIG! ..

Fett. Vidvinkelobjektiv vill jag ha som fan. Men jag har inte moni till det atm .
.

2009-03-15 @ 22:13:56
URL: http://sandiswallis.blogg.se/
Postat av: Rob

Moni e alltid ett problem. Så ere!

2009-03-22 @ 02:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0