Johnny, du och jag borde starta upp ett band.

En skål special K + ett äpple och nu är jag äntligen mätt! Kändes som att jag skulle avlida när jag kom hem, var så grymt hungrig. Nu lyssnar jag på Håkan Hellström för fulla muggar och ska snart plocka fram allting jag äger och hitta en awesome outfit till Lindas 18årsfest. För ja, det kommer ju bli legendary.
Steffeleff och jag diskuterade en hel del intressanta saker på vägen hem från skolan. Idioter man både har och har haft till vänner, idioter som finns i ens liv bara för att man är tvungen att ha dem där och, ja, idioter i allmänhet. Den där Steffe är ganska härlig att diskutera sånt med, ska ni veta.

Idag berättade Åke för mig att vi slutar 11.10 imorgon. Kan det bli bättre? Nä jag tror inte det! Ska tydligen bli fint väder också, så det blir bara för mig att sola lite. Och plugga massa :( But i love it! Ett prov kvar sedan kan jag nästan ta sommarlov!

Kommentarer
Postat av: Hannas blogg

hehe det är lugnt! svär också i dom flesta meningarna haha!! okejjj fan vad härligt! själv bor jag typ bara 20 min därifrån så åker nog hem och sover ;) åååå va kul de kommer bli!!



du jag blir ocksååå orehört glad. tacktacktack snälla du! :) hehe är också så lat. orkar aldrig kolla jag heller xD

2010-05-26 @ 18:40:14
URL: http://www.hannahirvasoja.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0