And it's true - I love you.

Nacka forum idag då! Hittade en vit blus på Esprit, inte för att jag brukar handla där eller så men, ja, där hittade jag en tröja. Kände inte för att spendera all the cash som jag hade med mig, men så blev det ändå. Efter att ha gått runt i alla butikerna i forums nya del så bestämde vi oss för att gå till Barista och ta oss en fika. Chokladtårta med grädde var delicious. Där satt/halvlåg vi, i kuddhörnan som det verkar som att ingen vill sitta i. Bestämde mig för att ringa Karin och bad henne komma dit. Eftersom hon bor så nära forum (tar typ 2 minuter att gå för henne) så sa hon självklart ja. 5 minuter senare joinade hon oss och efter att ha pratat i cirkus 10 minuter så spikade vi att dra och se Harry Potter 6 på kvällen. Karins 3e gång, min 1a och Julias 1a. Julia ville se den i Sickla och jag orkade inte wajna över att jag inte ville det. Det visade sig trots allt att de hade jättebekväma stolar i den salongen, eftersom den SF-bion har varit Astoria tidigare.
   Under filmens gång så kom jag fram till att Draco Malfoy är riktigt snygg, på ett konstigt sätt. Även fast han är hur skinny som helst så är det något med honom som bara är alldeles.. mjau! Cormac McLaggen var också hunkig, men inte i närheten av Draco, tbh. Jag rekommenderar iaf filmen!
   Nu ska jag nog sätta mig framför tvn och äta upp resten av min Ben & Jerry´s cheesecake brownie. Sen blir det attackera kudden (snor det från Carro som snodde det från hennes Jimmy) och imorgon, ja, då har jag inga planer. Städa, tvätta och packa står på schemat iaf. Får se ifall jag orkar med det eller om jag ignorerar det, som mitt vanliga jag antagligen skulle göra.
    Oh and btw! Jag och Carro ska lyckas övertala pappa så vi kan få sova i Erik och Magnhilds stora stuga som de brukar tillbringa höst/vinter/vår i. Förväntar mig mycket tjejsnack, bruden! På söndag är det dessutom dop och jag och min kära syster planerar på att klä upp oss extra mycket. Stig följer antagligen med!

1. Jag gillar tröjan på bilden. Truth: Den var inte snygg i verkligheten.
2. Jag och Karin gillar att ta kort på våra spegelbilder.
3. Draco the Malfoy, HUNKHUNKHUNK!

Kommentarer
Postat av: matti

dregel...

2009-07-28 @ 22:09:23
URL: http://svartaviva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0