What I know is mine.

Sofia Sandwall seriously has no idea what to wear today. Ja, så illa är det. Egentligen har ju inga planer idag, så det vore a waste att leta upp någonting snyggt att ha på mig. Men nu ska inte detta bli värsta diskussionen om vad jag ska ha på mig. Det var bara en snygg början på detta inlägg, not.
   Igår hade jag turban. Caroline kände att hon ville vira in mitt huvud i hennes sjal innan hon gick och la sig på kvällen. Tror ni inte jag satt med den hela natten sen eller? Jo, det gjorde jag. Snackade med Spencer, wie. Jag lyckades dessutom ändra så att min brorsas tangentbord blev engelskt, jättekul. Kunde inte heller ändra tillbaks det för ingen datanörd på min msn kunde förklara för mig vad det var jag skulle göra för att ändra tillbaks det. Eller så var det så att jag var alldeles för trött för att orka förstå allt som de förklarade för mig. Får vänta tills Andreas kommer hem istället, hoppas han inte dödar mig bara.
   Solat har jag gjort idag! I cirkus 1,5 timma. Skönt som fan även fast jag svettades som en gris. Nu har jag precis duschat, vilket var hur skönt som helst. Tror jag har fått lite färg iaf, inte så jättemycket, men får börja sola varje dag, när jag vaknat, eller något. Började kolla på Harry Potter 4 men orkade inte kolla klart på den. Försov mig imorse också! Skulle gått upp 09:57 men vaknade 11:17. Hade planer på att äta frulle med Caroline innan hon drog till tandregleringen, men så blev det inte. Christofer hade också dragit när jag vaknade, antar att han har börjat jobba igen, efter sin lilla operation. He he.
   Fan vad det här inlägget blev långt. Jag ska nog ner och göra havregrynsgröt nu, kanske kolla på någon film också? På söndag drar jag till mamma <3


Idoler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0