No time for love that came her way.

Hej! Jag har nog aldrig varit med om en såhär hemsk bakfylla men man vet aldrig, jag kanske överdriver! Kom hem vid tio och har sovit sen dess. Mamma väckte mig för 30 minuter sedan och tvingade mig att äta någonting, det gick inte så bra.
   Igår åkte jag och Mathilda runt en hel jävla del. Det var planerat att vi skulle hem till Robin och sådärsådär men de dissade oss av en alldeles för barnslig anledning, om det ens var därför. Så vi åkte hem till Jennica i Enskede istället. Lite konstig stämning där i början men efter att Mathilda hade pratat med ALLA om allt som hänt så blev allting bättre, haha. Där gjordes inte mycket, några satt i köket, några satt på övervåningen, jag och Albin satt och kollade på film. Det var bättre än ingenting. Sen kom vi på att Gustaf var nere i Stockholm, och honom ville jag träffa. Vi åkte in till stan, drog från medis till stureplan utan att hitta honom, så vi struntade i honom. Mathilda var hungrig så vi drog in på donken, måste säga att hon var riktigt snuskig därinne, men det behöver jag inte berätta mer om här. Hon var kanske liiite för full och ramlade liiite för många gånger. Nu vet jag hur det är att ta hand om barn - jag gillar det inte. Anyways! Vi bestämde oss för att dra till Tungelsta, hem till Robin ändå, vilket tog ett ganska bra tag. Kom till Tungelsta station och blev hämtade av Ante, Jocke och Alex, körde hem galet fort - crazy! Det var där jag bestämde mig för att dricka upp typ ALLT. Det gick ju bra. Vid 5-tiden la jag mig i soffan med Niklas, heheh. Kunde dock inte sova, heheh x2. Mathilda och jag tog bussen hem klockan 07:23, det sög.
   Jag mår fortfarande illa. Har inga planer för kvällen och orkar inte göra någonting. Om någon vill hitta på något så kanske jag orkar. We will see.
Pusspuss!

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Fucking underbart härlig kväll. Minus allt jävla ramlande. Har såå många blåmärken och ömma leder/ben xD

Ska förövrigt se till att jag inte slickar på fler bord på fyllan.. usch.

PUSS

2009-07-11 @ 20:44:40
URL: http://svartaviva.blogg.se/
Postat av: S

Den var great!

Haha, bra det, Mathilda.. ;Q



Puss

2009-07-11 @ 20:46:39
URL: http://sandiswallis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0