Dom vill lära dig att dansa.

Jag ville ta bort mitt senaste inlägg, för jag gillade det inte, och kände för att skriva ett nytt istället.
Jag har funnit mig nya musikfavoriter. De senaste dagarna har det blivit Bo Kaspers Orkester, Lars Winnerbäck, Thåström, Melissa Horn, Kent. Inte för att detta är nya musikfavoriter, men ändå. Igår började jag lyssna på någon artist vid namn Lenka (jättekonstigt namn), och jag rekommenderar henne, verkligen! Glad och poppig musik. Jag rekommenderar ifs allting jag lyssnar på, för allting är så jävla bäst.

Eftersom mitt inlägg blev ganska meningslöst igår kan jag skriva lite om min för/eftermiddag, kortfattat. Jag, Felicia, Sophia och Emma lunchade på Il Piatto på söder - där har de jättegoda mackor/sallader för nice price! Där satt vi och hade det trevligt tills en spindel dök upp och skrämde ihjäl oss allihopa.. hahaha
Onödig skoldag avslutades med en kort shoppingrunda med Mathilda. Det enda jag köpte var ett linne pga att mina vita har gått sönder pga min klantighet, he he. Denna shoppingrunda avslutades med en chai latte på Wayne´s. Min nya favorit, eftersom jag är för van vid Espresso House´s. Tror dock jag ska göra chai till skolan idag.. det eller citronte?
Iaf! Jag kom hem. Pratade med Rob tills han drog och jobbade, stackars pojke. Sen smsade jag med Patrik och Pettfett, under tiden så somnade jag (cirkus 00.43).

Kommentarer
Postat av: matt

HO de häll is pettfett? o.O

2010-01-12 @ 13:08:25
URL: http://svartaviva.blogg.se/
Postat av: S

Felicia :D

2010-01-12 @ 14:52:42
URL: http://sandiswallis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0