The dreams in which I'm dying are the best I've ever had.

I'm hooooooooooooooooomeeee!

Jag vet att ni har saknat mig, yes.
   Göteborg ägde allas arlsen, t.o.m mitt eget, ja. Det enda som var grisdåligt var väl irlet. Fine, jag kanske inte var så aktiv när det gällde alla lekarna, men det var inte så att man gjorde speciellt mycket D; Alla typ satt i sina små grupper och hängde med dem de hängde med. Jag och Mathilda gick runt och försökte få folk att va sociala med oss  - gick helt phail, tyvärr. Vi fick iaf träffa massa trevliga skåningar och gbgare (: JUDEN OCH DAVID IN MY HEART, hahah.
   Sen drog jag, Juden, Johanna, Mathilda, Plutt, Althea, någon och Juan(?) och kirrade och drog därefter tillbaks till Linnéplatsen. Vi hade lyckats få folket att vänta på oss, men typ inga var pepp för att efterfesta i Slottskogen, men vi fick i alla fall med oss typ, 25-30 pers, najs! JAG VAR FÖRÖVRIGT PÅ VÄRLDENS JÄVLA PUSS/KYSS/WHATEVER(lol)-HUMÖR HELA KVÄLLEN. Vi stannade väl där till typ 1 då vi bestämde oss för att dra och käka (var ashungrig och magen kurrade. Dock kände jag mig fett fet när Johanna sa att hon inte hade käkat ordentligt sen i Torsdags ._.) men jaja, Donken blev det! Cheeeeeeeeeseburgare, mmh'yes.
   Folket följde med mig, Pluttan och Mathilda till spårvagn nr 4 mot Mölndal och vi pussades/kramas och sa därefter hejdå D:
Kom hem runt typ halv 3, satte oss på toan och snackade n'stuff i typ 40 minuter, Elins morsa blev lite orolig D; men sen gick vi och la oss.

Vaknade upp imorse, var skittrött. Hade 30minuter på oss att göra oss iordning, packa och ditcha vandrarhemmet. Jag pratade som ett jävla mongo men Mathilda ville träffa Robinpobin innan han skulle dra hem så det var bara att dra till Sleven och kirra frullebulle och sen drog vi till centralen där jag bara satt tyst och rökte a lil' bit.
   Runt klockan 13 så drog vi tillbaks till Mölndalsvägen och köpte massa onyttigt shit på Netto och Coop Nära. Seriöst, jordnötsringar, chips, godis, läsk - you name it! Sen hoppade vi in i bilen och förberedde oss för en 5-6timmars lång resa, trevligt trevligt. Jag sov nog i 3 kanske q: Asskönt. <3
   Mamma pickade upp mig vid Statoil i Tyresö, vi bråkade lite på vägen hem, men nu sitter jag här och jag ska va hemma ändå tills jag blir helt frisk, i'm happi kat.

xoxo,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0