Back to the room where it all began.


Skoldagen flöt fan på fort som fan idag, skitnajs!
På bilden skulle vi rita ögon, munnar, näsor, ansikten, slarviga gubbar n'stuff, kände mig inte alls taggad med tanke på hur okreativ jag är när det gäller att rita q: - streckgubbar ftw!
   Idrotten var jag oxå med på, känner mig fan ganska duktig. Baseball stod på schemat och aa, det var väl trevligt. Dock sög jag på att fånga bollen med den där jävla äckelhandsken, seriöst, DEN VAR IVÄGEN! ._.        Lucas från b var med i mitt lag iaf, så det underlättade lite. Plus att Calle/Kalle sprang med mig, hahah, kändes lite udda. Men aa, kan ju konstatera att jag har ont i mina ben, jag sprang m y c k e t.

Carrolajnen langade fetaste dissen så efter skolan så bestämde jag mig för att följa med en viss Ullis till stan och hämta hennes id-kort vid Tekniska Högskolan - hon blev skitsöt på sin picture! Jag borde fan kirra id-kort jag med, och bankkort, jag suger. Lul.
   Sen drog vi till Åhléns och kollade runt lite, slutade med att jag köpte Åhléns egna sminkborttagningsmedel, får hoppas på att det fungerar måttligt bra.. ._.

Drar till Göteborg på Freeeeeeedag! :D

Kommentarer
Postat av: Mathilda

På fredag bby, <3

2008-09-15 @ 22:30:19
URL: http://svartaviva.blogg.se/
Postat av: Sandan

Helgen kommer bli grüm!

2008-09-15 @ 23:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0