Sandis klagar på SL.

5 orsaker till att jag hatade(/hatar) SL och allt däremellan igår:

· Antingen så har bussen ingen AC, eller så är ac-grejerna, som jag upptäckte, fulla med damm. Jag skulle vinkla grejerna mot mig, men de satt fast, så jag försökte flytta en av dem lite, vilket fungerade! Det enda äckliga med det var att det flög ut världens största jävla äckelhög med dammskit. Jag trodde jag skulle spy.

· Igår var jag tvungen att ta två bussar för att åka hem till Olivia. Buss #1 var den hemskaste. Chauffören hade, som nästan alla andra busschaufförer i Stockholm, av någon anledning slagit igång värmen. Värmen?! På sommaren?! Ja, värmen var på, ACn var knappt igång och fönstrena var öppna. Fönstrena var bara till hjälp när bussen körde jävligt fort. Kul att det då blev broöppning vid Danvikstull i ~10 minuter.

· Det satte sig en gammal kärring framför mig på bussen. En fet, dräggig och äcklig kärring. Som Sandis(inte jag) sa - "Det är ju kärringar som ska lukta bullar! :(" Ja, visst ska dem. Men inte fan gjorde den här tanten det. Svett var det enda som luktade. Så jävla vidrigt. Det roliga med detta var väl att bussen var full och att jag inte kunde byta plats. Att njuta av denna lukten hela vägen från Orminge till Slussen var ju LOVELY!

· I Gullmarsplan hade jag precis missat bussen, så det var bara för mig att stå och vänta på nästa. 5 minuter, ingen fara. Men självklart är det någon framför mig som ska tända en cigarett och blåsa på alla i kön. Efter snusklukterna som jag varit med om tidigare så ville jag bara spy på honom/henne. Men som tur var så kom bussen några korta sekunder efter detta. Tack för att vissa bussar räddar en ibland.

· Sist men inte minst! Busstiderna ute på landet. Visst, det är vardag, men det är ändå så att i princip alla ungdomar har sommarlov nu. I alla fall de som inte jobbar/som har jobbat klart för lovet. Kan inte alla bussar gå enligt lördag-tabell under sommaren? Nej, självklart inte. För då blir det väl för jobbigt för chaufförerna. Alltså var jag tvungen att åka vid 23.35, eftersom ifall jag hade åkt runt 2 (ja, det var bussen som gick efter) så hade jag behövt vänta i orminge centrum i lite mer än en timma. Seriöst?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0