Black water trippin' down your face.

Jag åker imorgon. Vi åker till Kroatien imorgon. Jag har inte riktigt fattat det, men det känns i alla fall lite mer 'for real' nu i alla fall. Dock har jag inte börjat packa än, men jag ska nog göra det snart. Jag är lite lat. Vi åker till Skåne imorgon, övernattar där. Färjan går på söndag klockan 22.00 från Trelleborg till Rostock. Jag längtar. Jag fick ju äran att fixa musiken inför bilresan, och det kommer äga. Anledningen till att jag fick uppdraget är väl för att jag har så bred musiksmak så jag kan se till så att alla blir nöjda. Vi får se vad de säger efter resan.

Igår kväll fick jag, Oskar och Ida skjuts hem till Ariana. Inte var det mycket folk där när vi kom dit. Bara Ariana och Anton. Anton. Åh vad längesedan det var jag hade träffat honom. Och det var verkligen jättekul att umgås med honom, prata med honom.
Under kvällen pratade jag och Ida jättemycket om att vi ville bada. Dock ändrade vi oss. Vi var sugna på det i flera timmar, men sedan, när klockan blev fyra och det blev ljust så var vi inte lika taggade längre. Dessutom så hade alkoholen runnit ur oss. Istället bestämde jag, Johan, Oskar och Ida oss för att dra hem till syskonen Eriksson/Palmerot och dricka vatten för allas del, sova på mjölkpaket för Oskars del, skratta och kolla i IKEA-kataloger för min och Johans del och... Ja, jag vet inte vad Ida gjorde. Eller minns inte? Höhö. Vi var uppe med Johan tills hans första buss gick. Alltså 05.56. Jävligt trevligt med tanke på att vi skulle upp ganska tidigt idag. 12.00 vaknade jag av att Oskar kom in i rummet och sa "hej" till mig.
Frukost: Varm chokladmuffin. Jättejättegott! Ida och jag satt i köket, åt muffins, drack kaffe och pratade om spökerier som vi varit med om. Något jag verkligen älskar att prata om, men som skrämmer mig. Förstår mig inte riktigt på mig själv. Men det har verkligen varit kul att umgås med Ida, Kajsa och Oskar den här veckan! Var verkligen längesedan sist..

Kommentarer
Postat av: bitterfittan

din stackare!



vi flyttar på måndag (:



vad händer för dig i helgen snäckan?

2010-07-17 @ 00:27:06
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0